ÁČKO ROZDÁVALO BODY

25.09.2010 20:37

6. KOLO 25.9.2010 - LUŽNÁ - PAVLÍKOV 2 - 3 / 2 - 1 / - branky DRENKO , KOŠULIČ

Začátek zápasu , který jsme dlouho nezažili. Nedáš dostaneš se potvrdilo ve  4 . minutě kdy Falbr vysunul kolmicí DRENKA , který si už poradil a nádhernou střelou od tyče dostal domácí do vedení. Těsně před tím však hosté spálili stoprocentní šanci , když se ocitl BAUER před golmanem Stankem , kterému udělal kličku , ale naštěstí mířil vedle. Hned za dvě minuty Ambrůžek vysunul krásnou ulicí KOŠULIČE , který přes golmana hostí vsítil druhou branku domácích.To , ale bylo z naší strany všechno , protože po zbytek zápasu převzali iniciativu PAVLÍKOVŠTÍ , kteří ještě do poločasu snížili na 1 - 2 a druhou půli dokonali obrat.Lužná si vyhrát nezasloužila , protože výkon na hřišti není ten co by si treneři představovali. Šance , které měli postupně DRENKO , KOŠULIČ zůstaly nevyužity. PAVLÍKOV otočil zápas během 3 minut , kdy dokonale využil chyb domácích , jejich laxnost při rozehrávce . 

Okresní přebor je velice vyrovnaný a pokud nebudeme přistupovat k zápasům jako správní LUŽENÁCI , tak můžeme po sezoně klidně okusit i soutěž o třídu níže.Jsou to sice velice silná slova , ale předváděný fotbal tomu nasvědčuje.Každý z hráčů si musí uvědomit , že tímto přístupem se nedá uspět.

Dnes podle mého názoru zaslouží pochvalu pouze ŠNAJDR , který makal , běhal ,ale byl zcela osamocen.

Za týden jedeme na OLEŠNOU a pokud si vzpomenete na poslední utkání , které jsme u nich odehráli , tak si uvědomíte , že nás čeká velice těžký boj.

SESTAVA : STANĚK , VOLRÁB ( 65´DOLHÝ ) - SCHOLLER - CHLÁDEK - FALBR , FRONK ( 75´GRILL ) - KOULA - KOŠULIČ - AMBRŮŽEK , ŠNAJDR - DRENKO 

Zpět