AMBRŮŽEK JASNĚ VEDE STATISTIKU

12.01.2012 19:52

 

Jen jeden hráč se nechal třikrát vyloučit

Rakovník – Kam myslíte, že nadšenci okresní kopané, respektive II. třídy, chodili nejčastěji? Na domácí i venkovní zápasy přilákal největší návštěvnost Ohnivec Městečko.

 
|Sdílet
 
 

Diskutovat (0)dnes 15:58

Ilustrační foto
Ilustrační foto
Autor: Foto: Deník/Bianka Joglová

Možná i proto, že hrál v loňské sezoně vyšší soutěž I. B třídy. Na druhém místě je paradoxně postoupivší mančaft ze trojky – Sokol Janov. Pokud bychom brali v potaz jen domácí zápasy, zvítězí na plné čáře rezerva Tatranu.

Určitě vás také zajímá, jaký hráč je neukázněný a kdo nasbíral nejvíc červených karet. Ještě než jsem se na statistiku nejvyšší okresní soutěže podívala, tipovala jsem Petra Ambrůžka z Lužné a měla jsem pravdu. Jako jediný obdržel během podzimu tři červené karty.

Žluté mu moc nevoněly, ty má na kontě jen dvě. Zato Michal Hech z Olešné a Jan Bělecký z Roztok, to jsou karbaníci žlutých barev. Oba mají osm napomenutí a vedou tabulku.

III. třída je docela slušná skupina. Nikdo z hráčů nemá více jak jednu červenou a ani se žlutými to nebylo tak špatné, tam je jich nejvíc pět. Nejnižší soutěž je na tom z hlediska vyloučení o něco hůř. Ale „vedoucím“ hráčem podzimu zůstává hráč Sparty Lužné Petr Ambrůžek.

 

Zpět