ANI ČTYŘI BRANKY LUŽENSKÝCH NA VÝHRU NESTAČILY

04.11.2017 17:34

SPARTA LUŽNÁ - SOKOL VRANÝ 4 - 6 /2 - 3/ ŠPIČKA A. , MAŠEK, VEJVODA, MEZEI

 

3. 0:1 – pomalou zpštnou přihrávku na obránce vystihl útočník, navedl si míč před vápnem na střed a zamířil přesně k tyči.

7. 0:2 – obránce netrefil přesně dlouhý pas a hosté postupovali ve dvou.

24. 0:3 – ztráta míče před brankou a po centru z levé strany náběh útočníka na první tyč.

33. 1:3 – po dlouhém křížném pasu se Adam Špička uvolnil ve vápně a střelou na zadní tyč otevřel domácí účet.

37. 2:3 – kombinace dvojice Adam Špička – Fronk a uvolnění Mezeie do vápna; ten první střelou neuspěl, ale dorážku dostal do sítě.

54. 2:4 – hosté vykombinovali od levé lajny na střed, odkud přišla střela na zadní tyč; tu sice brankář vystihl, ale míč mu vypadl z rukavic a útočník pohotově dorazil.

63. 3:4 – Adam Špička vyslal křížem Vejvodu, ten dával polovysoký míč od brankové čáry zpět a před nabíhajícím záložníkem ho tečoval obránce rukou – penalta; naši první v sezoně proměnil jistě Mašek.

66. 4:4 – rozjetý vlak luženských mladíků vytvářel v pokutovém území hostů nebezpečné situace; jednu z nich dokázal Vejvoda protlačit k vyrovnání.

82. 4:5 – trestný kop z 25ti metrů trefili hosté přesně k tyči.

90. 4:6 – centrovaný trestňák se nepodařilo napoprvé odvrátit ven z vápna a zpětná přihrávka našla útočníka, který trefil z voleje pod břevno.

Z pohledu trenéra: 

Pozitivem výkonu je to, že hrajeme a bojujeme i za nepříznivého stavu. Nastartoval nás obranný zákrok Maška za stavu 0:3, kdy zablokoval míč ve vápně už už skórujícího hráče. Dnes jsme si vytvořili i dostatek šancí a čtyři proměněné by měly na body stačit. Škoda ještě dvou šancí za stavu 4:4. Ovšem rozhodující byly chyby v úvodu, kterými jsme darovali hostům náskok, díky němuž si vezou body.

Duda Filip – Šnajdr RadekRek Martin, Kopernický Daniel, Špička Josef – Mezei PetrMašek Adam, Ambrůžek Petr,Fronk Stanislav (53. Drenko Petr), Špička Adam - Vejvoda Josef

Zpět