DALŠÍ BODY Z VENKU

26.09.2016 03:08

ČL KOLEŠOVICE - SPARTA LUŽNÁ 2 - 3 /0 - 0/ POKORNÝ 2x, GRILL R.

 

9. 0:1 – Pokorný jistě levačkou zavěsil do víka poté, co zpracoval Fronkův centr od levé postranní čáry.

18. 0:2 – Grill se dostal sám k míči ve vápně po důrazném souboji Šnajdra a zakončil mazácky k tyči. Akce přišla tentokrát z pravé strany.

68. 0:3 – Pokorný proměnil zpětnou přihrávku Šnajdra po rychle rozehraném autu.

79. 1:3 – tlak domácích přinesl ovoce v podobě penalty po vyrovnaném souboji o míč.

82. 2:3 – nepohlídaný náběh na hlavičku při centrovaném trestném kopu.

 
Sparta zajížděla k dalšímu mistrovskému utkání OP na horkou půdu do Kolešovic. 
 
Úvod zápasu vyšel lépe hostům , kteří zásluhou Pokorného a Grilla vedli v 1. min. 0-2. Celý první poločas byli lepší hosté, kteří jěště neproměnili řadu vyložených šancí. 
 
Do druhého poločasu nasadil domácí trenér tři nové hráče a rázem bylo na hřišti jiné mužstvo. Domácí neustále hrozili před brankou hostí, ale byly to opět hosté, kteří zásluhou Pokorného zvýšili v 69. min. na 0-3. Domácí nesložili zbraně a zásluhou Polánka snížili v 77. min. z pokutového kopu na 1-3. Domácí v této fázi utkání byli jasně lepší a to také vyústilo další brankou v 85. min. 2-3. Závěr utkání byl hodně nervozní a tak hlavní rozhodčí měl plné ruce práce, aby udržel utkání v rámci pravidel. V závěru nastřelili domácí jěště břevno . Utkání skončilo, když na ukazateli času svítila 97. min. V hektickém závěru uviděl domácí hráč ČK za faul. 
 
Rác Ladislav(vedoucí mužstva):
 
Zasloužené vítězství našeho mužstva hlavně za výkon v prvním poločase. Všichni podali velmi bojovný výkon i když  se některým hráčům nedařilo, tak jak by si představovali. Velmi cenné další 3 body do tabulky soutěže. Śkoda, že do druhého poločasu nemohl nastoupit Jirka Dolhý, který byl oporou zadních řád Sparty.  

 

Z pohledu trenéra: 

Plus: 3 góly venku a tři body.

Mínus: Ve druhém poločase jsme si moc nepomohli. Domácí nás přehráli v záloze, takže jsme nedokázali držet míč déle na jejich polovině.

Absolutní pochvala pro Dudu, který držel tým nejen zákroky, ale i burcováním ve chvílích útlumu.

                                                                                                                                                                        

Duda Filip - Mašek Adam, Mezei Petr, Kopernický Daniel, Dolhý Jiří (46. Sláma Jakub) - Grill Robert (68. Špička Josef), Fronk Stanislav, Ambrůžek Petr, Vejvoda David - Pokorný Radek, Šnajdr Radek (88. Bičík Pavel)

Zpět