DERBY PRO TATRAN

24.03.2012 18:33

SPARTA LUŽNÁ - TATRAN RAKOVNÍK "B" 2 - 4 / 1 - 1 / LUKEŠ , HÁJEK MIROSLAV

První jarní mistrovské utkání na domácí půdě proti aktuálně prvnímu celku přeboru přilákalo do  ochozů o něco málo fanoušků než se předpokládalo. První poločas byl z obou stran kvalitní. Začátek patřil hostům , kteří nás uzamkli na naší polovině , ale k vážnější akci se nedostali. Stoprocentní šanci měl nejdříve domácí LUKEŠ a poněm ještě RUPRECHT , ale nikdo z nich nedokázal překonat ZACHA. Další pěknou střelu vyslal z pravé strany ELZNIC , ale míč šel nad branku. Ve 14. mimutě jsme kopali první rohový kop . Ten zahrával SCHOLLER stříleným centrem na hlavu ELZNICE , který ale opět netrefil přesně. Hned minutu na to zahrozili hosté , kteří po pravé straně zatáhli balon a  krásným centrem hledali nabíhajícího spoluhráče , naštěstí domácí CHLÁDEK odvrátil na roh. Další dvě akce  naše brana i s BARTYZALEM vyřešila. Lužná zahrozila ve 25. minutě , kdy CHLÁDEK z levé strany našel krásným centrem ŠNAJDRA , který ale nebyl dost razantní a hlavou poslal míč do náruče ZACHA. Udeřilo však ve 29. minutě , když krásně načechraný míč za obranu hostí kopl SCHOLLER , tam si naběhl LUKEŠ a prostřelil golmana Tatranu. Ve 39. minutě zahrával trestný kop hostí ZBYŠEK BOK , domácí Bartyzal však vyrazil na roh. Z něho pak měl šanci BETHEL , ale trefil pouze tyč. Do další šance se dostal LUKEŠ , když na pulce vybojoval HÁJEK MIROSLAV míč a krásně Martina poslal do breaku , ten však vystřelil mimo branku. V zápětí přišel trest , když Tatran založil rychlí protiútok po pravé straně . Bethel našel centrem nabíhajícího POULU , který prostřelil . Škoda golu do šatny.

Druhý poločas už ovládl TATRAN , který hned na začátku měl šanci , ale BOK trefil pouze tyč. Další střelu na BARTYZALA vyslal BETHEL  , naštěstí vedle. Krásná akce domácích po ose HÁJEK - RUPRECHT - ŠNAJDR a zakončující KOŠULIČ , ale gol z toho nebyl. V 60. minutě se dostal do vedení TATRAN , kdyse středem hřiště prodral KOZÁK a protllačil míč do sítě. Několik minut poté přidali hosté další branku , když na 3 - 1 zvýšil BETHEL po přihrávce POKORNÉHO. Na 4 - zvýšil KOZÁK , který se na velkém vápně otočil kolem obránce a střelou od tyče nedal BALTOVI šanci. Lužná dala ještě jednu branku a to v závěru , když se z penalty trefil kapitán MÍRA HÁJEK. 

Lužná hrála pouze první poločas dobrý fotbal . Druhou puli nás soupeř přejel hlavně fyzicky i herně. V tomto zápase jsme mohli pouze získat . Za týden zajíždíme do ROZTOK , kde se nám zrovna nejlépe nehraje.

SESTAVA : BARTYZAL , KOPERNICKÝ - SCHOLLER - CHLÁDEK - FALBR , KOŠULIČ - LUKEŠ - HÁJEK MÍRA - RUPRECHT , ELZNIC - ŠNAJDR

STŘÍDALI : FRONK , GRILL , ČERNÝ , MAŠEK

Zpět