DERBY ROZHODLY PENALTY (video, foto)

19.10.2014 13:27

SPARTA LUŽNÁ - SK LIŠANY 2 - 2 /1 - 2/ np 5 - 4,  POLANSKÝ,HUSÁK

 
Domácí Sparta přivítala v 9. kole na svém hřišti nováčka OP SK Lišany. Derby se odehrálo před velmi pěknou diváckou kulisou.
 
Začátek utkání vyšel lépe domácím, kteří se v 5 minutě ujali vedení 1-0 zásluhou Polanského. Po této brance hosté přidali na aktivitě a v rozmezí 4 minut mezi 15. a 19. minutou otočili pro ně nepřiznivý stav zásluhou střelců Mutinského a Medřického na 1-2. V této fázi utkání působili hosté lepším herním dojmem. Do poločasu se již skóre neměnilo.
 
Po přestávce se obraz hry změnil ve prospěch domácích. Zásluhou Husáka padla v 70. minutě vyrovnávací branka. Domácí jěště v konci druhého poločasu nastřelili břevno, nic dalšího se už v základní hrací době nestalo. Rozhodnutí zápasu tedy bylo na penaltách. V těch byla lepší Sparta, která v penaltovém rozstřelu zvítězila 5:4. Vítěznou branku vstřelil Libor Hájek.
 
Sparta si za předvedený výkon zaslouží známku 6, vyzdvihnout lze hru Jardy Grilla a Dana Kopernického. Mužstvo hostí sehrálo velmi dobré utkání a za předvedený výkon lze pochválit celé mužstvo.
 
Sestava: Mašek - Kopernický - Staněk - Grill - Rek - Koch - Husák - Ambrůžek - Polanský - Fronk - Šnajdr
Střídali: Dolhý, Hájek Libor, Sláma
 
 

 

Zpět