DO FINÁLE POHÁRU NEJDEME

14.03.2015 18:24

SPARTA LUŽNÁ - SK RAKOVNÍK "B" 0 - 1 /0 - 1/ Plaček

V pochmurném sobotním odpoledni přivítala domácí Sparta v pohárovém utkání  SK Rakovník "B". 

První poločas přinesl celkem dobrý fotbal na obou stranách s řadou šancí. Šťastnější byli hosté, kteří zásluhou Plačka vstřelili první branku. I druhý  poločas přinesl dobrý fotbal s více šancemi na  straně hostů. Ty likvidoval zkušený domácí brankář Mašek. Plačkova branka z prvního poločasu byla také jedninou brankou celého utkání. Finále si tak zahraje rezerva SK.  

Stínem tohoto  utkání bylo bohužel nešťastné zranění Karla Krumhanzla v 10. minutě. V souboji o míč se srazil hlavou s protihráčem a utkání pro něj skončilo odvozem do pražské  nemocnice, kde podstoupil operaci. Doufejme, že se Karel brzy uzdraví a jako nová posila pomůže domácím v dalších bojích o body. 

Utkání  řídila dobře trojice rozhodčích v čele s p. Strouhalem, asistenty byli Švácha a Polívka. Utkání sledovalo cca 60 diváků.

Z POHLEDU TRENÉRA:
Pozitiva: brankář, vytvořili jsme si šance (ale bez gólového efektu).
Negativa: zranění Karla Krumhanzla, nabídka soupeři při inkasovaném gólu, malý důraz před brankou SK Rakovník, včetně rohových kopů.

SESTAVA:
Mašek Vladimír - Dolhý Jiří, Rek Martin, Staněk Petr, Kopernický Daniel - Grill Jaroslav (71. Polanský Jiří), Ambrůžek Petr, Fronk Stanislav (71. Sláma Jakub), Koch Tomáš - Šnajdr Radek, Krumhanzl Karel (11. Hájek Libor / 61. Kolínský Jan)

Co napsal o utkáni Rakovnický deník + foto - zde

DRUHÉ SEMIFINÁLE:

Olympie Rakovník - FC Jesenice 3 - 1

 

Zpět