DOKOPNÁ ŽÁKŮ OPĚT SKVĚLÁ

11.06.2012 11:44

Oslavy mistrovského titulu OKRESNÍHO PŘEBORU STARŠÍCH ŽÁKŮ a tradiční dokopná . To byl víkend na hřišti v Lužné. Po zápase v Pavlíkově se všichni přesunuli na skvělý oběd , který připravil pan ŠIRMER . Po naplnění žaludků se všichni vrhli na stavění stanů . Během pěkného odpoledne si všichni pochutnali na sladkostech , které připravili maminky našich žáků. Od 17 hodin všichni fandili našemu " A " mužstvu , které rozstřílelo taktéž PAVLÍKOV 7 - 0 . Pro Pavlíkovské to asi neby hezká sobota. Večer po brankostroji se podávali skvělé bramboráky , maso , volská voka , vše připraveno na naší udírně s grillem. Nekonečná noc pro některé odvážné nebrala konce. Již ve 4 hodiny ráno se napíchlo 30 kg prasátko a začala dlouhá neděle. Snidaně formou švedského stolu , dopolední klid před bouří. Ve 13 hodin zahájil trener AMBRUŽEK oficiální dokopnou . Zhodnotil celou sezonu , pochváli svoje ratolesti za předvedený výkon hlavně v Pavlíkově , který je právě katapultoval na první místo.

Pak své umění předvedla KRYSTÍNKA HÁJKOVÁ , která vystoupila s aerobikem.  

Potom si vyzkoušeli naši žáci trenink s prvoligovým hráčem SK SLAVIE PRAHA VÁCLAVEM PROŠKEM. Na konec deštivého odpoledne vystoupili seniorky ze SPORT ACADEMY KLADNO , které ještě den před tím bojovali o medaili na ME v AEROBIKU v PRAZE.

Prostě parádní víkend . 

Velké poděkování patří trenerum PETRU AMBRŮŽKOVI a PETRU STANKOVI , kteří takový program dali dohromady. Děkujeme i všem ostatním , kteří přispěli na takto skvělou akci.

 

 

FOTKY Z DOKOPNÉ ZDE

Zpět