DOKOPNÁ ŽÁKŮ VÝBORNÁ

05.06.2011 21:07

Krásné nedělní odpoledne patřilo starším a mladším žákům . Na hřišti proběhla tradiční dokopná.

Nejdříve se utkali rodiče proti svým ratolestem. Velice zajímavé utkání s řadou osobních soubojů vyšlo lépe pro žáky. I když se rodiče snažili ze všech sil , tak prostě nestačili.

Potom se všichni přesunuli na kulturní vsuvku v podání děvčat  ze SPOROTVNÍHO KLUBU KLADNO , které předvedli sestavu se kterou vystoupí i na blížícím se ME v TURÍNĚ a na MS v AUSTRÁLII.


Potom se všichni začali sesypávat ke grillu , kde štavnatou kýtu rozdával PAVEL SOROKÁČ. Rodiče si pochutnali na několika druzích domácích výrobků , které nám připravily maminky našich hráčů.

Nejdůležitější chvíle nastala zanedlouho. Vyhlášení nejlepších hráčů obou mužstev.

MLADŠÍ ŽÁCI

NEJLEPŠÍ STŘELEC - JOSEF VEJVODA

NEJLEPŠÍ HRÁČ - EDA BERÁNEK

NEJVĚTŠÍ POKROK VE FOTBALOVOSTI - DAN ZELENKA

STARŠÍ ŽÁCI

NEJLEPŠÍ STŘELEC - LUKÁŠ HÁJEK

NEJLEPŠÍ HRÁČ - DAN BRABEC

NEJVĚTŠÍ POKROK VE FOTBALOVOSTI - DAVID ŠTĚRBA

Všichni obdrželi ceny věnované sponzory této dokopné. Ale ani ostatní hráči nezůstali bez odměn. Pro všechny byly připraveny tašky se sladkostmi a různými reklamními předměty.

CENY VĚNOVALI : ELEKTRO VIOLA , CZECOM RAKOVNÍK , STOPROBEK - STŘEŠNÍ SYSTEMY , OBECNÍ ÚŘAD LUŽNÁ , LADA ŽDÁNSKÁ , NOVIS PRAHA , AUTOŠKOLA AUTOSTART , LK PUMPSERVICE, STAVEBNINY KRABEC

DOBRÉ BUCHTY A DORTY PŘIPRAVILI : NADA ŠPIČKOVÁ , ROMANA HÁJKOVÁ , MARTINA FIŠEROVÁ ( KLECANDOVÁ ) , paní ZELENKOVÁ , PETRA ZMÁTLÍKOVÁ , ALENA ŠNAJDROVÁ

VŠECHNY FOTKY Z DOKOPNÉ ZDE

VŠEM DĚKUJEME

Zpět