DOMÁCÍ POVINNÁ VÝHRA

03.10.2016 21:05

SPARTA LUŽNÁ . SK LÁNY 2 - 1 /0 - 1/ ŠNAJDR, GRILL

 

9. 0:1 – penalta, hostující útočník vystihl nepřesnou přihrávku domácích obránců a souboj ve vápně s gólmanem dopadl lépe pro něj.

24. – penalta Lužné, dvojice obránců sestřelila na rohu pokutového území Drenka, Šnajdrova rána šla do tyče.

81. 1:1 – Grill dorazil z malého vápna míč, který se odrazil od nohou nabíhajícímu Kopernickému po přízemním centru Šnajdra.

86. 2:1 – Šnajdr poslal ve skluzu balon na zadní tyč po ukázkovém přízemním centru Slámy. Tomu přišel rychle míč z vlastní poloviny přesnými přihrávkami Dolhého a Staňka - učebnicová akce.

 

Domácí Sparta přivítala na svém hřišti celek z Lán. 
 
Od  první minuty byli lepší domácí hráči, ale byli to naopak hosté, kteří se dostali do vedení v 9. min., kdy po faulu domácího hráče v pokutovém území zahrávali pokutový kop, který bezpečně proměnili 0-1. Domácí Sparta nadále útočila, ale bohužel bez potřebné koncovky. V 18. min. po pěkné akci po pravé straně nastřelil Šnajdr břevno. V 23. min. měli domácí k dispozici pokutový kop po faulu hostů, ale Šnajdr nastřelil pouze tyč . Do konce prvního poločasu se již nic podstatného neudálo Sparta neustále útočila, ale bez brankového afektu. A tak poločas skončil k překvapení všech 0-1. 
 
Ani v druhém poločase se obraz hry nezměnil, ale byli to opět hosté, kteří v 68. min. nastřelili břevno domácí branky a odražený míč trestuhodně zahodil hostující hráč. Běžela 81. min., kdy Sparta zahrozila před brankou lánských a Grill konečně střílí vyrovnávací branku 1-1. Když už se zdálo, že dojdou ke slovu pokutové kopy v 88. min. střílí vítěznou branku Šnajdr. 2-1. 
 
Rác Ladislav(vedoucí mužstva):
 
Vítězství se rodilo velice těžce. Domácí sice bojovali, ale bohužel bez potřebného  efektu. Sparta si zaslouží pochvalu, že nesložila zbraně a bojovala, až do konce zápasu. Další 3 cenné body do tabulky OP.

 

Z pohledu trenéra: 

Učíme se hrát do plných. Na to je potřeba hodně pohybu bez míče a ten nám v první půli chyběl. Postupem času jsme tlak vystupňovali a dostavila se gólová i vítězná odměna. Za dohrání až do úplného konce pochvala pro celé mužstvo. Za neustálý pohyb vyzdvihnu Davida Vejvodu, který byl na své lajně všude a v závěru zajistil obranu, a Kopernického, který v první půli téměř sám dohrával všechny standardky a ve druhé obsáhl pohybem celé hřiště. Poděkování Krumimu za podporu hráčů z hlediště.

                                                                                                                                                                        

Duda Filip - Mašek Adam, Mezei Petr (83. Sláma Jakub), Kopernický Daniel, Dolhý Jiří - Špička Josef (72. Staněk Petr),Grill Robert, Fronk Stanislav, Vejvoda David - Drenko Petr (59. Bičík Pavel), Šnajdr Radek

Zpět