DOROST DOSTAL BŮRA, ALE BOJOVAL

14.09.2014 19:53

SPARTA LUŽNÁ - TUCHLOVICE 2 - 5   VEJVODA J. 2x

 

Luženští dorostenci nastoupili do utkání v citelně oslabené sestavě. Pro nemoc chyběli hráči Grill, Špička a Hájek Mich., ale na výkonu celého mužstva to nebylo tak znát i přes pět obdržených gólů.

 

Domácí hráči bojovali, nebáli se urostlejších hráčů Tuchlovic a zcela vyjímečný výkon podal v brance Tomáš Pavlíček /posila z Olešné/, který svými zákroky přiváděl hráče Tuchlovic k zoufalství. Je pravdou, že hosté měli celý zápas převahu, ale do poločasu udržela Lužná remízový stav, když na 1:1 vyrovnával Pepino Vejvoda. Škoda jen vstupu do druhého poločasu, když už ve 46. minutě využili hosté po zahraném rohovém kopu nedorozumění v luženské obraně  a zvýšili na 1:2. V 60.minutě přidali dva slepené góly 1:4, ale brzy na to snížil Vejvoda na 2:4, po krásné přihrávce Balucha. V úplném závěru druhého poločasu padl pátý gól do luženské sítě 2:5 a hosté se tak mohli radovat z dalšího vítězství v soutěži, ve které ještě neztratili ani bod.

 

Luženské hráče musíme za bojovný výkon pochválit a škoda jen, že do zápasu nemohli ze zdravotních důvodů naskočit výše uvedení hráči.

 

sestava: Pavlíček, Zaspal, Beránek, Zouplna, Zelenka, Staněk, Vejvoda David, Roušavý, Skácel, Vejvoda Josef, Baluch

Zpět