DOROST K ZÁPASU NEODJEL , ŽÁCI PROHRÁLI

13.05.2012 12:32

Naši dorostenci měli v sobotu odjet na zápas do HŘEDEL. Bohužel se sešlo pouze 5 hráčů , tak k zápasu neodcestovali. Samozřejmě Lužná bude muset zaplatit pokutu a prohraje kontumačně. Pánové , takto to dál nepůjde. 

st. žáci SPARTA LUŽNÁ - BANÍK RYNHOLEC 1 - 2 / 1 - 0 / VEJVODA JOSEF

První poločas byl z naší strany lepší než ten druhý. Začátek byl ovšem nemastný neslaný. Do prvního náznaku šance se dostal VEJVODA J. , který vypíchl balon váhajícímu obránci , ale bohužel si dal míč daleko od nohy. A než stačil k míči pořádně doběhnout , stačil hostující brankář vyběhnout a balon uklidit na roh. Rohové kopy zahrávala Lužná tři za sebou , ale na krásně koplé od VEJVODY J. se při hlavičkování nedostal nikdo z domácích. Obránci Rynholce vždy stáli lépe postavení. Škoda , alespon jeden jsme mohli proměnit. Do další velké šance jsme se dostali v 11. minutě , když po levé straně utekl VEJVODA J. a předložil přes celé vápno míč ŠPIČKOVI , toho však na poslední chvíli dohnal stoper hostů a stačil uklidit balon na roh. Z toho  jsme měli tutovku . Roh zahrával tentokrát VEJVODA David , krásně našel na zadní tyči SKÁCELA , který ovšem přestřelil. Rynholečtí se do první šance dostali až v 15. minutě , ale střela z dálky nemohla STANKA ohrozit. Hned z protiútoku se středem hřiště prodral VEJVODA JOSEF a solem podel vyběhnuvšího golmana rozvlnil sít. Do velké golovky se dostával v 19. minutě hostující útočník , když se po levé straně dostal před STANKA , ten ovšem zmenšil střelecký úhel a proto branka nepadla. Ve 25. minutě zkoušel překvapit střelou ze 20 metrů VEJVODAJ. , ale bylo to přeci jenom dost daleko a brankář v pohodě chytil. Ve 30. minutě hosté zavařili domácímu STANKOVI . Nejdříve pěknou střelu z přímáku vyrazil na roh a z něj potom dokázal šanci hostů zlikvidovat.  Do poločasu mohl skore navýšit znovu VEJVODA , když se řítil sám na golmana po dlouhém výkopu STANKA. Stačil vystřelit , ale míč těsně minul levou tyč. Konec prvního poločasu ovládl BANÍK , ale nic neskončilo vyrovnávací brankou. Bylo to ovšem varování do druhého poločasu.

Ten byl v režii hostů . Lužná se dostávala pod velký tlak . Nedokázala si pořádně přihrát a to co předváděla první poločas se zcela vytratilo. Nic jiného než vyrovnání ve vzduchu nevyselo. Po nedorozumění našich obránců nebyl problem prostřelit STANKA. To ještě domácí golman stačil polapit několik střel. Baník se zanedlouho dostal do vedení , když si naši obránci nechali za sebou hráče , který sice nadvakrát , ale přeci jenom vstřeli druhý gol. Hráči hostů si už druhý poločas pohlídali VEJVODU sice i za cenu několika faulů , ale účel světí prostředky. Pepíno se do vážnější akce dostal pouze jednou. Škoda , že nedokázali naši hráči zopakovat výkon z prvního poločasu. Remíza by zápasu slušela.

HODNOCENÍ TRENERA AMBRŮŽKA : Z prvním poločasem jsem spokojen , byl podle mích představ . Předváděli jsme pěkné akce. Škoda vyrovnávací branky na začátku druhé půle. O přestávce jsme si něco řekli v kabině. Hráči to bohužel nedodrželi a proto jsme se dostávali pod tlak.  Do nějaké šance jsme se sice dostali až v posledních deseti minutách , ale chyběla finální přihrávka . Proto dnes nemáme ani jeden bod.

 

SESTAVA : STANĚK , BERÁNEK EDA , ZOUPLNA , HÁJEK , ZASPAL , ŠPIČKA , GRILL , BRABEC , VEJVODA JOSEF , SKÁCEL , ŠTĚPÁNEK , BERÁNEK JIŘÍ , VEJVODA DAVID , HRUBEŠ  

Zpět