DOROST SMOLNĚ PROHRÁL

24.09.2011 12:51

SPARTA LUŽNÁ - TJ ČISTÁ  2 - 3 / 1 - 3 / HÁJEK 2x

Týden po debaklu v ZAVIDOVĚ , kdy Lužná obdržela 18 branek , přivítala na domácím hřišti ČISTOU. Na střídání měla pouze SOSNU , který před týdnem jako jediný dokázal překonat obranu ZAVIDOVSKÝCH.

Začátek zápasu patřil domácím , kteří svou hrou dělali hostům problemy. Do vedení poslal Lužnou Hájek , který dokázal zužitkovat MAŠKŮV roh. Na míč si krásně počkal  a pravou nohou z voleje rozvlnil sít. Čistá však dlouho neprohrávala. Hned za 5 minut po pravé straně krásně zatáhl míč hostující útočník. Zpětnou přihrávkou předložil míč na nabíhajícího ŠANTORU , který nedal BRABCOVI šanci. Ta samá situace nastala , ale po levé straně a hosté se dostali do vedení 2 - 1.Na poločasových 3 - 1 pro hosty upravil po dalekonosné střele ŠANTORA , kterému stačilo dorazit míč za záda BRABCE , který střelu pouze vyrazil před sebe. Do šance se ještě dostal HÁJEK , když ho vysunul DEZORT. Bohužel nedal. Oba si ještě jednou , ale v opačném pořadí vyměnili role. Hájek zatáhl po levé straně , obehrál dva obránce a přdložil míč do běhu DEZORTOVI , kterého , ale obránci ČISTÉ stačili odzbrojit.

Druhý poločas zahráli domácí dobře. Na kontaktních 2 - 3 snížil opět HÁJEK  , který opět po individuální akci po pravé straně pronikl do vápna a střelou skoro po brankové čáře snížil. Velký tlak si už domácí moc nevytvořili  i když nějaké šance ještě měli. 

Za druhý poločas je trener pochválil.

SESTAVA : BRABEC , DRENKO - ZELENKA LUKÁŠ - ZELENKA TOMÁŠ - MAŠEK , ČEPELA - POLÁK - HÁJEK - ŠTĚRBA , HOLUB - DEZORT

STŘÍDAL : SOSNA

Zpět