DOROSTENCI PŘEJELI VELVARY

12.10.2014 17:39

SPARTA LUŽNÁ - VELVARY 3 - 0 /1 - 0/ MEZEI 2x, ROUŠAVÝ

 
Utkání z celkem Velvar nebylo tak jednoduché, jak naznačuje konečný výsledek utkání. Dá se říci, že Velvary měly po celý zápas převahu, ale góly dávali domácí. 
 
Už v 11. min. šel sám na gólmana hostí Vejvoda J., ale šanci neproměnil. O minutu později luženský gólman Pavlíček zachycuje míč na brankové čáře. 
Přišla 17. min. a po zahraném nepřímém kopu v malém vápně za malou domů dává Mezei úvodní gól zápasu, 1:0. Poté přišly dvě velké šance Velvar. Nejdříve tvrdou střelu z dálky vytahuje Pavlíček na břevno a o několik minut později jde útočník Velvar sám na luženského brankáře a nastřeluje pouze tyč. V závěru prvního poločasu Mezeiovu krásnou střelu z 25m vyškrabuje velvarský brankář na roh. 
 
Druhý poločas jsou opět aktivnější hosté, ale Lužná má v brance výborného Pavlíčka, kterým jim skórovat nedovolí, V 68. min. rozhodčí Šefara nařizuje penaltu za faul na Vejvodu J., ale Vejvoda penaltu neproměnuje. Situace se ovšem opakuje v 77. min. Nařízenou penaltu za faul na Vejvodu J. bezpečně proměnuje Mezei, 2:0. O dvě minuty později střídající Dan Roušavý dostává krásnou přihrávku od Grilla a upravuje na konečných 3:0 pro Lužnou. 
 
Sestava: Pavlíček, Zouplna, Beránek, Mezei, Zelenka, Vejvoda David, Špička, Grill, Staněk, Skácel, Vejvoda Josef
Střídali: Zaspal, Roušavý, Baluch, Hájek Michal  

 

Zpět