DRUHÁ PORÁŽKA V PŘÍPRAVĚ

18.02.2012 17:32

SPARTA LUŽNÁ - SK LÁNY 1 - 3 / 0 - 2 / GRILL

Na UMT v Rynholci jsme sehráli další přípravné utkání. Tentokrát proti účastníku krajské 1.B třídy SK LÁNY. Opět se dala dohromady jiná sestava než před týdnem . Tentokrát neodcestovali KOULA , KOPERNICKÝ , STANĚK , RUPRECHT , ELZNIC , BARTYZAL , KUKLA a LUKEŠ. Proto jsme sebou vzali i tři dorostence HÁJKA , MAŠKA a ŠTĚRBU.

Lány hráli kombinační fotbal , na který jsme nemohli najít recept. Rozdíl mezi naším a hostujícím mužstvem byl v pohybu a to hlavně celé záložní řady. Je pravda , že jsme si nechali dát zbytečné goly po našich hrubých chybách v rozehrávce. Toho dokázali Lánští stoprocentně využít. Šance jsme měli , ale bohužel neproměnování je náš stále velký problem. Do sestavy se opět vrátil DRENKO , který svou rychlostí dělal hostům velké problemy , ale bohužel se k němu nikdo nepřidal. 

Druhý poločas dostali příležitost všichni dorostenci , kteří vytvořili záložní řadu . Každý si odehrál své a je jen dobře , že dostali takovou příležitost. Čím více budou získávat zkušenosti , tím lépe hlavně pro ně samotné. Velice překvapil mladý HÁJEK , který oběhal neskutečný prostor , vybojoval několik ztracených balonů. Ten kdyby ternoval , tak z něj jednou určitě něco bude. Jedinou branku vstřelil GRILL , když se za hranicí šestnácky dostal k balonu a přesnou ranou uklidil míč do sítě. Velice se projevila na naší hře netrenovanost , to je velký problem a někteří hráči si to vůbec neuvědomují.

Za týden absolvujeme v areálu SPARTY LUŽNÁ soustředění a na jejímž konci sehrajeme další zápas proti OLYMPII RAKOVNÍK.

SESTAVA : RÁC , CHLÁDEK - HÁJEK LIBOR - MAŠEK VLADIMÍR - GRILL , FRONK - KOŠULIČ - ČERNÝ - AMBRŮŽEK , ŠNAJDR - DRENKO

STŘÍDALI : URIK , HÁJEK LUKÁŠ , ŠTĚRBA , MAŠEK ADAM

Zpět