Hředle - Lužná 1 - 1 na goly i červené karty

11.09.2010 22:23

Kdo by si myslel , že vletneme na domácí borce , zatlačíme je na jejich polovinu a budeme odstřelovat domácího golmana , tak se šeredně spletl.První poločas to byl spíše boj u půlící čáry s velkou řadou nepřesností na obou stranách. V 5. minutě jsme se dostali k prvnímu rohu , který vybojoval Scholer. Na přední tyč si naběhl Chládek , ale minul. V 7.minutě zkoušel Koula z velké dálky ohrozit domácího brankáře , ale tato střela neměla šanci na úspěch. V 11. minutě se nepříjemně srazil domácí hráč s naším Scholerem. Bohužel jasný faul , za který měla následovat jasná žlutá karta , ale rozhodčí AKSAMIT ani při nejmenším neměl chut sáhnout do kapsy. Bohužel od té doby si tímto docela sám zavařil a po celý zápas měl velký problem zvládnout utkání. Bohužel svým pískáním si proti sobě poštval nejen hostující fanoušky , ale i domácí.

v 19. minutě se dostal domácí borec k zakončení z poza vápna , ale střela šla vedle. V další minutě minul hostující Urik dlouhý nákop domácích  , kteří se dostali tímto do šance , ale také minuli.Za dvě´minuty nato byl jasně faulován Ambrůžek  , ale opět bez udělení žluté karty. Od té doby se začalo docela jiskřit  na obou stranách.Ve 25. minutě vysunul Drenko rychlonohého Scholera , kterému , ale balon utekl a domácí brankář mohl v klidu balon chytit. Ve 25. minutě mohli jít do vedení domácí , kteří ale z malého vápna nesmyslně překopli , když se do této šance dostali po minele Kouly , který špatně odhadl opět dlouhý nakopnutý míč z poloviny hřiště. Do konce poločasu měli ještě jednu šanci domácí hráči , kteří zaměstnali Ráce , který bravurně vyškrábl střelu z velkého vápna na roh. Poločas se tedy dohrál a obě mužstva odešla do kabin popřemýšlet o tom jak by se dalo zahrát lépe.

Do druhé půle vstoupili hosté bez střídání. Hned 3 minuty po zahájení hostující obrana nechala volnou celou svou levou polovinu , kam si naběhl domácí  hráč , který zatáhl balon , odcentroval do vápna na úplně volného spoluhráče , pro kterého neby problem usměrnit hlavou míč za Rácova záda. Další chybu udělala Lužná v 61 minutě , opět zcela volný Roubík , který měl před sebou dálnici , ale Rác skvěle zneškodnil. Hned 4 minuty na to se do 100 % šance dostal Scholer , ale bohužel nastřelil jen brankáře. O minutu na to hosté špatně rozehráli ve středu hřiště a opět se znovu dostal do velké šance nestárnoucí Roubík , který opět neuspěl proti Rácovi. V 68 minutě přišla první červená karta tohoto zápasu a to pro hostujícího Lukeše. Dlouhý nakopnutý balon od Urika doletěl až k brankáři , kterému , ale míč vypadl a dotírající Lukeš jen tak tak , že nedorazil balon do sítě.To se však vůbec nelíbylo domácímu golmanovi , který se snažil Lukešovi domluvit , tím že ho chytil rukou za rameno. To však hostující kapitán nechtěl a shodil brankáři jeho  ruku ze svého ramena. Nevím jestli to celé viděl i rozhodčí Aksamit , ale vytáhnul červenou kartu pro Lukeše. To bylo další z jeho nesmyslných rozhodnutí. 

Luženští se snažili alespon o vyrovnání , ale chyběla přesnější finálová přihrávka , pokud se do této šance dostali. V 83 . minutě to tam konečně padlo a to z nohy Šnajdra , který zavěsil od břevna za brankovou čáru.  Hned dvě minuty na to se počet sil na hřišti vyrovnal , když musel pod sprchy i domácí hráč.

HODNOCENÍ - více vyložených příležitostí měli domácí , Lužná se do větších šancí nedostala a tak je bod nakonec úspěch. Hlavní rozhodčí se nepředvedl v nejlepším světle  a proto si vyslechl i několik nepříjemných slov od všech přítomných diváků. 

Bohužel další nepovedené utkání našich hráčů. Ted nás čekají dva domácí zápasy , za týden o posvícení Kolešovice a potom Pavlíkov. Začneme už konečně naplno bodovat nebo se naše šance na dobré umístění bude hroutit dolů. Možná nejde jen o body , ale hlavně o přízen našich fanoušků , ketrým moc radosti od začátku soutěže neděláme. Zamysleme se nad tím všichni , hlavně hráči a  začněme hrát fotbal , který se bude zamlouvat všem . Vždyt na fotbal se chodíme bavit a ne , že odcházíme po dvou hodinách domů sklamaní a nas......í. Jak hráči , tak treneři  a hlavně fanoušci. 

Dva domácí zápasy a dvě výhry  , nic jiného nám nezbývá , zkusme s tím něco udělat.

SESTAVA : Rác , Volráb - Urik - Staněk - Koula , Ambrůžek ( 49´ Falbr ) - Lukeš - Košulič - Chládek ( 56´Šnajdr ) , Drenko - Scholler ( 78´Grill )  

Zpět