HUDLICE TŘÍBODOVÉ

26.10.2014 18:08

SPARTA LUŽNÁ - HUDLICE 2 - 4 /2 - 3/ STANĚK, GRILL

 

V 10. kole krajské 1.A třídy dorostu hostila Sparta Lužná na svém domácím hřišti Hudlice.

Skóre se otevřelo hned v 1. minutě zápasu, kdy zaváhala domácí obrana, která nedůrazem před svým vápnem nechala hostujícího útočníka, aby se zmocnil míče a technickou střelou k tyči nedal Pavlíčkovi šanci. V 9. minutě po přímém kopu, který zahrával Mezei, si na zadní tyč naběhl Staněk a hlavou srovnal skóre na 1-1. Hned krátce poté  v 15. minutě se Lužná dostala do vedení, když se nejlépe ve vápně zorientoval Grill a s přehledem svou šanci proměnil. Hosté dokázali reagovat na tento stav a po dalším nedorozumění domácí obrany srovnali na 2-2, to běžela 33. minuta. Dvě minuty na to udeřily opět Hudlice. Hostující útočník krásnou střelou překonal Pavlíčka a poslal svůj tým do vedení 3-2. Tak skončil i první poločas.

Ve druhém poločasu se hra zlepšila. Do šancí se dostali J.Vejvoda, Grill a Špička, ale bohužel jim chybělo i trochu štěstí. Hudlice byly sice pod tlakem ,ale chybělo to rozhodující a to jsou branky. Lužná předváděla už i kombinační fotbal, ale bez výsledku.

Hodnocení trenéra Ambrůžka: Hlavně v prvním poločase jsme zbytečně svými chybami v obraně darovali hostům dvě branky. Chyběl pohyb, nebyli jsme důrazní v osobních soubojích. Nedokázali jsme udržet vedení a zbytečně inkasovali do poločasu tři branky. Za druhý poločas už musím kluky pochválit, protože co jsme si v kabině řekli, tak plnili.

SESTAVA: PAVLÍČEK - ZELENKA - MEZEI - ZOUPLNA - BERÁNEK - STANĚK - ŠPIČKA - GRILL - D.VEJVODA - J.VEJVODA - ROUŠAVÝ

STŘÍDALI: M.HÁJEK, L.HÁJEK, SAILER, ZASPAL, SKÁCEL

Zpět