JANOV SI ODVEZL TŘI BODY

28.04.2012 22:08

SPARTA LUŽNÁ - JANOV 1 - 3 / 1 - 1 /  HÁJEK M. 

Po velmi dobrém výkonu ze zápasu se ZAVIDOVEM přišlo vystřízlivění. Začátek zápasu však patříl domácím , kteří několikrát měli možnost otevřít skore. Janov měl však velmi nebezpečné protiutoky . Jeden z nich však dokázal proměniit , když si bohužel do vlastní brány hlavou poslal míč kapitán HÁJEK M. . Do přestávky ovšem Lužná nesložila zbraně  . Několik šancí , které měla neproměnila . Obzvláště ŠNAJDR a AMBRŮŽEK nedokázali výborně chytajícího golmana překonat. Až se to podařilo M. HÁJKOVI , který si krásně narazil s ELSNICEM a z malého vápna technickou střelou překonal konečně brankáře hostí.

Druhý poločas začal obrovským nátlakem domácích. Několik rohů , nespočet šancí , ale bohužel nic jsme nedokázali proměnit. Janov se tak pomalu dostával do šancí , které s postupem času dokázal proměnit. Obdobné akce po krajích s následným centrem vedli ke konečnému stavu 1 - 3 pro hosty.

Lužná nedala tolik bojovnosti a srdce k tomu , aby vyhrála . Důležitým faktorem bylo nucené střídání celé stoperské dvojice , když se po 20. minutách zranil CHLÁDEK  a ve druhém poločase i HÁJEK LIBOR. Janov toho dokázal využít a odvezl si zaslouženě tři body.

SESTAVA : BARTYZAL , FALBR - HÁJEK L. - CHLÁDEK - KOPERNICKÝ , FRONK - HÁJEK M. - AMBRŮŽEK - STANĚK , ELSNIC - ŠNAJDR

STŘÍDALI : MAŠEK , KOŠULIČ

Zpět