JASNÁ VÝHRA SE LVEM

17.04.2016 15:15

SPARTA LUŽNÁ - ČL KOLEŠOVICE 4 - 1 /3 - 0/ VEJVODA 2x, DOLHÝ, KRUMHANZL

 

15. 1:0 Dolhý  – dlouhý odkop z vlastní poloviny Vejvoda zpracoval, udržel a nacentroval před branku, kam si naběhl levý obránce Sparty a prosadil se odvážně v souboji s gólmanem.

26. 2:0 Vejvoda Josef  – Ambrůžek vysunul kolmicí do vápna Šnajdra, jehož centr proměnil druhý útočník hlavičkou na bližší tyči.

39. 3:0 Vejvoda Josef  – blesková akce po rohovém kopu hostů, kterou vytáhl přes půlící čáru Adam Mašek; jeho křížnou přihrávku sklepl Dolhý nabíhajícímu střelci.

58. 3:1 – zbytečné váhání před vápnem, uvolnění soupeře na střed a penaltový skluz.

69. penalta Lužné č.1 – faul po úniku Vejvody, ale brankář Kolešovic vyráží.

87. penalta Lužné č.2 – faul po úniku Vyskočila, ale míč končí na tyči.

89. 4:1 Krumhanzl – když to nešlo z penalty, trefil se Krumhanzl ránou na zadní tyč z trestňáku od postranní čáry.  

Mašek Vladimír - Staněk Jakub, Staněk Petr, Kopernický Daniel, Dolhý Jiří - Mašek Adam (72. Vyskočil Tomáš), Fronk Stanislav (69. Krumhanzl Karel)Ambrůžek Petr, Špička Josef - Šnajdr Radek (46. Grill Robert),Vejvoda Josef.  

 

Z pohledu trenéra: 

Výhra je opět dílem celého týmu. Zaujetím a disciplinovaností jsme soupeře předčili a navíc dáváme góly. Pořád je však co zlepšovat.

 

Domácí Sparta přivítala na svém hřišti v dalším utkání OP mužstvo ČL Kolešovice. 

První minuty utkání se hrál opatrný fotbal bez šancí na obou stranách.Až v 15. minutě po centru Vejvody poslal míč do branky hostí Dolhý 1-0. V 25. minutě po pěkné přihrávce Šnajdra střílí druhou branku Sparty Vejvoda 2-0. Hosté předváděli pohledný fotbal ,ale bohužel pro ně  bez brankového efektu. To domácí opět zásluhou výborně hrajícího Vejvody ve 29.minutě zvýšili na 3-0. Tímto výsledkem skončil i první poločas tohoto utkání. 

Druhý poločas byl obdobou toho prvního, ale hosté se přeci jenom dočkali prvního golu, když domácí obránce fauloval ve vápně hostujícího hráče a hlavní rozhodčí tohoto zápasu ukázal na značku pokutového kopu. Ten hosté bezpečně proměnili 3-1. Poté dostali tuto příležitost i domácí hráči, kteří dva pokutové kopy v 65. a 85. minutě neproměnili (Ambrůžek a Dolhý). Závěr zápasu patřil opět domácím, když  zásluhou Krumhanzla z volného přímého kopu  skončila jeho střela v síti hostujícího brankaře 4-1. Do konce utkání se již nic podstatného neudálo ( pouze vyloučení hostujícího Barthela za hrubý faul) a tak si domácí připsali další tři body do tabulky OP. 

U mužstva domácích bych vyzdvihl výkon mladého Vejvody. Příští zápas odjíždíme na hřiště rakovnické Olympie.

Zpět