JESENICE ZVÍTĚZILA

09.05.2015 20:39

SPARTA LUŽNÁ - FC JESENICE 0 - 2 /0 - 1/

 

Sparta přivítala na domácím hřišti dosud třetí tým OP Jesenici. Domácí nastoupili v silně improvizované sestavě a třemi dorostenci na lavičce, kteří svůj zápas sehráli týž den dopoledne. Ani hosté nepřijeli kompletní. 

 

Od začátku prvního poločasu byli aktivnější hosté, kteří si vypracovali několik slibných brankových situací. Ve 28. minutě zahrávali hosté rohový kop a ve skrumáži před brankou se nejlépe orientoval Janíček, který z blízka překonal domácího brankáře. Do konce prvního poločasu se již nic podstatného neudalo, jen snad to, že se nad hřištěm prohnala silná děšťová přeháňka doprovázena krupobitím.

Do druhého poločasu vstoupili aktivnějí domácí hráči a když se zdálo, že by mohli vyrovnat v 67. minutě, kdy střela Reka šla tyče, zaúřadoval opět hostující kanonýr Janíček, který k překvapením všech, včetně domácího brankaře, téměř z poloviny hřiště střílí druhou branku v 68. minutě. Domácí se snažili jěště do konce utkání vstřelit alespoň čestný úspěch, ale bohužel to tentokráte nevyšlo.

 

Sparta nenavázala na předchozí výkon v Pavlíkově i když nelze upřít snahu celému mužstvu, které bojovalo až do poslední minuty utkání. Proto známka 8. Hosté předvedli velmi dobrý kolektivní výkon a zaslouženě odvážejí 3 body z našeho hřiště. U domácích bych vyzdvihl výkon nestárnoucího Fronka a mladého Husáka.

 

Zklamáním tohoto utkání je samozřejmě ztráta bodů a překvapením pěkná návštěva na tomto utkání a perfektně střižený a připravený trávník. 

 

Z pohledu trenéra

 

Pozitivní: I přes změny v sestavě jsme dokázali mít větší kontrolu míče. 

Negativní: Inkasovaný jednoduchý gól po standardce a téměř nulová nebezpečnost pro branku hostů.

 

Mašek Vladimír - Staněk Petr, Hájek Libor, Rek Martin, Grill Jaroslav - Bičík Pavel (57. Vejvoda David), Fronk Stanislav, Husák Jakub, Sláma Jakub - Šnajdr Radek, Koch Tomáš.

Zpět