V roli čističe vystoupil na hřišti Nového Knína v I.A třídě na Kladensku rozhodčí Čermoch. Devadesát minut se snažil vymést ze soutěže Doksy. Podařilo se mu to. Vyloučil jim tři hráče, zapískal proti nim dvě penalty. Nakonec dostal pořádně nakopáno.

Hned tři čtenáři upozornili Černou svini na odporný závěr I.A třídy na Kladensku, kde už před zápasem Nového Knína (o nic mu nešlo, tým se dávno zachránil) a Doks okolnosti naznačovaly, že všechno nemusí být úplně košer.

„Původně měli do Knína dorazit úplně jiní rozhodčí. Rakovničtí v čele v hlavním Fejfarem. A s delegátem Maurerem. Místo nich přijelo jiné trio, Dokeským mnohem známější. Hlavní Čermoch i asistent Hocek byli u jejich nedávných utkání v Nové Vsi a Petrovicích. I tam si hosté hodně stěžovali,“ popsal podivnou výměnu rozhodčích Kladenský Deník.

Rozhodčí si skalpel nabrousil pořádně, postupně Doksům vyloučil tři hráče, zapískal proti nim dvě penalty.

Fotbaloví fanoušci mluví o tom, že ze strany sudích jde o pomstu proti trenéru Doks Jiřímu Škvárovi, který už v březnu vystoupil se zdrcující kritikou rozhodčích Kabyla a Zuskina po zápase jeho týmu v Hvozdnici.  „Měli jsme kopat, penaltu, hráč soupeře měl dostat červenou kartu, gól jsme dostali z pětimetrového ofsajdu.  Abychom provozovali fotbal zadarmo takhle, nechali si kazit víkend, na to nemám nervy. Za takových podmínek I. A třídu hrát nechceme. Klidně se vrátíme o soutěž níž. Tady se pořád říká, že se s tím něco udělá, ale nic se neděje. Pořád po nás chtějí videozáznamy, ale aby se tam jel někdo podívat, to ne,“ uvedl už v březnu Škvára.

Víkendovým zápasem jeho frustrace vyvrcholila, situaci ještě více zjitřil jeho syn Martin, který rozhodčího Čermocha nakopal do …. však víte kam.

„Uhrát ho nešlo. V osmi lidech se prostě neubráníte, navíc přišla další penalta,“ popsal neskutečně rozzlobený kouč Doks Jiří Škvára, který syna hájil.  „Někdy už prostě nervy udržet nejde, bezmoc byla příliš velká.“