KNĚŽEVES SI ODVEZL TROJKU

12.05.2012 19:57

SPARTA LUŽNÁ - FK KNĚŽEVES 3 - 1 / 1 - 1 / HÁJEK M. , AMBRŮŽEK , ELSNIC

Po vydařeném výkonu před týdnem v Městečku jsme doma přivítali celek z předních pater tabulky. Kněževes před týdnem doma porazil ZAVIDOV 1 - 0  , takže se dal čekat dobrý fotbal.Za hosty v jarní části chytá LÁDA RÁC , který byl dlouhá leta oporou LUŽNÉ. Na dobře střiženém pažitu se dalo krásně kombinovat. V prvním poločase moc šancí nebylo , hra se spíše přelévala od vápna k vápnu. Do vedení se , ale dostali hosté , když po rychlé rozehrané standartní situaci se se do vápna dostal jejich utočník a prostřelil Bartyzala. Lužná se nemohla dostat do tempa ,zbytečně ztrácela balony ve středu hřiště . Útočníci nepodrželi balon a tak se hosté v obraně docela nudili. Časem se domácí vzpamatovali . Velkou zásluhu na tom měl kapitán MÍRA HÁJEK , který zavelel k obratu. Využil nedorozumění obránců , krásně si na malém vápně zpracoval míč a nedal RÁCOVI žádnou šanci. Tak skončil i první poločas.

Ve druhé púli už byla jasně lepší SPARTA. Lepší pohyb a bojovnost. Tím se zvedala hra celého mužstva . Velice pěkné akce po stranách  , tím se dostávali hosté pod tlak . Byl to opět MÍRA HÁJEK , který po pravé straně po krásné kolmé přihrávce od KOŠULIČE poslal hned z první balon přes celé vápno na nabíhajícího AMBRŮŽKS , který uklidil balon za zcela bezmocného RÁCE. Podobná akce byla k vidění tentokrát z levé strany . AMBRŮŽEK našel nabíhajícího ELSNICE , který uklidil míč do kasy. Dáljsme měli vyloženéšance hlavně my. Nejprve nedal tutovku KOŠULIČ , když dorážel vyražený míč brankářem hostí . Stačilo se zeptat " kam to chceš " , ale bohužel trefil jen tělo RÁCE. Další šanci zavraždil ŠNAJDR , když po pravé straně utekl všem , ale pro něj tradičně minul. Zkušený STANĚK se dostal do slibné příležitosti , ale takto zkušený borec místo ideální přihrávky na nabíhajícího AMBRŮŽKA , zvolil střelu . Tu ovšem poslal pánubohu do oken. Velké problemy začal dělat hostujícím obráncům střídající ČERNÝ  hlavně svou technikou a rychlostí. Krásně vyhlížející akci , kterou založil právě ČERNÝ nedokončil KOŠULIČ.

Lužná s přehledem dovedla zápas do vítězného konce . Kankou bylo vyloučení SCHOLLERA po dvou žlutých kartách. K dalšímu zápasu zajíždíme k poslednímu mužstvu tabulky , který ale dokázal na podzim u nás vyhrát. Dnes dokonce senzačně zvítězil v ZAVIDOVĚ 3 - 0 .

SESTAVA : BARTYZAL , FALBR - HÁJEK L. - SCHOLLER - KOPERNICKÝ , ŠNAJDR - HÁJEK M. - KOŠULIČ - AMBRŮŽEK , ELSNIC - STANĚK

STŘÍDALI : FRONK , ČERNÝ 

Zpět