KONEČNĚ VÝHRA " A " MUŽSTVA

18.09.2010 16:31

LUŽNÁ - KOLEŠOVICE 3 - 2 / 1 - 1 / branky Drenko , Šnajdr , Košulič

Vyjímečně , po domluvě obou mužstev se dnešní utkání odehrálo už od 13.30 hodin. Zároven tento víkend je v Lužné posvícení , takže se očekávalo vítězství domácích , kteří naposledy bodovali v prvním kole s Oráčovem.

Hned na začátku utkání a to již v 1. minutě zatáhl po levé straně Ambrůžek , dostal se na dostřel , ale bohužel jeho dělovku hostující brankář vyrazil. Balon se však dostal na velké vápno , kde mohl Šnajdr z voleje míč napálit , ale udělal si kličku do hráče a bylo po šanci.Hned ve 3. minutě opět z leva , ale ted Drenko zatáhl , nacentroval a opět Šnajdr z malého vápna nepochopitelně levou nohou dorážel , ale uplně mimo branku.Kdyby v tu dobu byl stav už 2 - 0 , tak se mohl hrát pohodový fotbal. Bohužel goly se nedaly. Lužná se nemohla od te doby prosadit , špatně kombinovala , její rozehrávka velice dlouho trvala , takže Kolešovičtí v pohodě našim odebírali balony. V 10. minutě po přímém kopu hostů , se vyznamenal Rác . O dvě minuty na to měl další šanci jejich hráč Kozák , který z levé strany chtěl přelobovat Ráce , ale ten včas vyškrábl balon mimo branku.V 15. minutě po trestném kopu hostů se opět zapotil domácí golman , který se štěstím vyrazil na roh.Po té se dostala Lužná do dobré pozice , kdy putoval balon po ose DRENKO , AMBRŮŽEK , KOULA a zakončující VOLRÁB , který ale vysoko přestřelil.Ve 30 minutě se prodíral naší obranou středem hřiště hostující hráč , kterého nedokázal nikdo zastavit až se to podařilo Scholerovi , ale pouze faulem ve vápně. Penaltu proměnil Kozák a hosté se tímto dostali do  vedení 1 - 0 .Ve 44 . minutě vymyslel krásnou českou uličku KOULA , který vyslal DRENKA a ten  konečně proměnil 1 - 1 .

Druhá půle nabídla hned na začátku velkou šanci   pro DRENKA , který si naskočil na centrovaný míč , hlavou krásně trefil , ale golman hostí konečky prstů vyrazil na tyč. Bohužel nebyl nikdo kdo by dorazil. 54 . minuta zanamenala vedení pro domácí 2 - 1 , když se trefil po rohu DRENKA ŠNAJDR. Za sedm minut bylo 3 - 1 , když po levé straně zatáhl VOLRÁB , zpětně našel CHLÁDKA , který levou nohou nacentroval před branku , tam nejvýše vyskočil KOŠULIČ a zavěsil. Můžeme říci , že mezi 46 a 65 minutou odehrála LUŽNÁ asi nejlepší část zápasu.

V 75 . minutě pravděpodobně podcenil RÁC střelu ze 30 metrů a stav byl 3 - 2. Nepříjemný gol , který dostal hosty do varu a ti měli ještě pár šancí , ale žádnou neproměnili. Na konci zápasu byl vyloučen asi jejich nejlepší hráč KOZÁK. 

LUŽNÁ tedy může konečně oslavit vítězství a může se věnovat posvícenským koláčům. Výsledek je zlatý , ale předvedená hra opět nenadchla přítomné diváky , kteří se sešli v hojném počtu. Za týden nás čeká další domácí zápas proti PAVLÍKOVU.

SESTAVA - RÁC , DOLHÝ ( 50´FALBR ) - SCHOLLER - STANĚK - VOLRÁB , FRONK ( 52´KOŠULIČ ) - CHLÁDEK - KOULA - AMBRŮŽEK , DRENKO - ŠNAJDR ( 83´GRILL )

Zpět