LUŽENSKÁ TVRZ STÁLE NEDOBYTA

30.09.2019 11:14

TJ Sparta Lužná - FC 05 Zavidov 3:0 /1:0/ Pokorný, Vejvoda J. 2x

Hned ve třetí minutě utkání si u lajny vyměnil míč Špička s Bechnerem a druhý jmenovaný poslal do vápna prudký centr na který si počíhal Luženký kanonýr Radek Pokorný - 1:0. Po rychlé brance se Luženská Sparta zatáhla a pokoušela se hledat své útočníky dlouhým nákopem což k ničemu nevedlo. Na míči trávili více hosté ze Zavidova, ale k většímu závaru to nevedlo. Snad jen střela Votroubka, kterou vyrazil Michal Pokorný na rohový kop. Do konce poločasu se již nic důležitého nestalo, takže se šlo do kabin za stavu 1:0 pro domácí.

Druhý poločas začal jako skončil ten první, ale dobře fungující Luženská defenziva hostujícím nic nedovolila. Od padeséte minuty převzal taktovku domácí tým a hned v minutě šedesáte se povedla akce na trase Špička, Josef Vejvoda. Vejvoda si předkopl dlouhý míč a střelou do šibenice rozvlnil síť Krausovi brány - 2:0. 75. minuta, dlouhý míč za obránce, Vejvoda opět ukázal rychlé nohy kdy dokázal udělat kličku hostujícímu brankáři a do odkryté brány poslal svůj druhý gól v zápase - 3:0. Domácí si vytvotřili ještě několik tutových šancí, ale branka již nepadla a tak utkání skočilo 3:0 pro Luženskou Spartu.

Ohlasy k zápasu - Robert Grill, záložník

Nepodali jsme nejzářivější výkon, ale i tak si myslím, že jsme vyhráli naprosto zaslouženě. Základem naší výhry byla stoprocentní obrana, která Zavidov nepustila do větších šancí. K tomu se přidal potentní útok a výhra byla na světě.

Sestava: Michal Pokorný - Vojtěch Černý (David Vejvoda), Daniel Kopernický, Petr Ambrůžek, Jakub Staněk - Robert Grill (Kopřiva Patrik), Adam Špička, Radek Pokorný, Radek Šnajdr (Ondřej Košulič) - Josef Vejvoda, Denis Bechner (Pavel Hejl)

Zpět