LUŽNÁ DEKLASOVALA MŠEC

12.06.2011 20:40

 SOKOL MŠEC - SPARTA LUŽNÁ 1 -  4 / 0 - 4 / DRENKO , KOŠULIČ , ŠNAJDR , SCHOLLER

Do zápasu jsme šli s cílem uhrát solidní výsledek. Mšec byla jasným favoritem , protože v sobotním utkání ZAVIDOV prohrál na půdě ORÁČOVA a tak měl SOKOL možnost dostat se do čela tabulky. To možná svazovalo nohy domácích. Ti se mohli výhrou dostat o bod před ZAVIDOV a v posledním kole to měli ve svých rukou. Bohužel pro ně , bohudík pro nás. 

Začátek zápasu byl ovšem lepší domácí celek , který se dostal k několika větším šancím . Rác byl ovšem na svém místě. To co se začlo dít od 20 minuty , tak to jsme dlouho nezažili. Nejdříve se trefil DRENKO po něm předvedl ukázkovou akci ŠNAJDR , který pro něj klasickým způsobem po pravé straně utekl všem a z rohu velkého vápna výstavní střelou pod víko zvýšil na 2 - 0 . To , ale nebylo všechno a do poločasu se prosadil ještě SCHOLLER a KOŠULIČ. Domácí byli opařeni . Lužné vyšlo vše na co sáhla a to ještě minimálně dvakrát mohli zvýšit skore.

Druhý poločas byl jen otázkou zda se domácím podaří včas snížit. To se jim nepovedlo. Jedinou branku vstřelili z pokutového kopu. Neštastná chvíle přišla v 70 minutě , kdy se hlavou srazil domácí hráč s KOŠULIČEM. Ondra musel být odvezen do nemocnice s roztrženým obočím a pravděpodobně si nezahraje poslední domácí zápas.

Zápas jsme dovedli do vítězného konce . Na hřištích soupeřů se nám vede opravdu dobře. Předvedli jsme hlavně v ZAVIDOVĚ (1 - 1 ) , na LÁNECH ( 1 - 1 ) a hlavně dnes ve MŠECI , že nám vyhovuje hra mužstev z popředí tabulky. Každém uz nich jsme vzali body a ted už to mají na svých kopačkách . At postoupí do krajské třídy ten nejlepší. Nutno však říci , že to budou mít , ale hodně těžké se prvním rokem udržet.

Za týden nás čeká poslední utkání tohoto ročníku. Hrajeme doma s týmem TJ ROZTOKY - v sobotu 18.6.2011 už od 14. hodin.

Pak následuje tradiční dokopná , na kterou zveme i všechny naše fanoušky.

SESTAVA : RÁC , KOPERNICKÝ - HÁJEK - STANĚK - CHLÁDEK , ŠNAJDR - KOULA - KOŠULIČ - AMBRŮŽEK , DRENKO - SCHOLLER

STŘÍDALI : GRILL , KLECANDA , VOLRÁB , FRONK

 

Zpět