LUŽNÁ NEZOPAKOVALA VÝKON Z OLEŠNÉ

09.10.2010 19:26

SPARTA  LUŽNÁ - FC JESENICE 1 - 2  / 0 - 2 / Šnajdr

Dnešní zápas měla Lužná potvrdit skvělý výkon z minulého týdne , ale opak byl pravdou. Jestli někdo byl minulý týden na Olešné a dnes se přišel podívat do Lužné , tak si asi myslel , že na hřišti jsou v červených dresech uplně jiní hráči. Pravda byla ta , že ta samá sestava nastoupila i dnes .

Takový první poločas jsme  snad ještě neodehráli. Fotbal v chůzi , jestli se tedy tomu dal říct fotbal !Zpracovávání balonu , které zvládne lépe hráč žáků , nepřesné přihrávky , žalostná koncovka / pokud nějaká byla / a žádná finální přihrávka.Šance , které měli hlavně DRENKO , KOULA , SCHOLLER se ani šancemi nazvat nedají , protože jejich vyřešení bylo žalostné. Hosté trestali dvěma goly  , které jsme jim doslova darovali . První jsme nechali volného hráče a druhý padl po hrubce domácího URIKA. Další dvě tutovky zlikvidoval skvěle RÁC.Takže první poločas byl pro JESENICKÉ asi jako ze snu , protože s tím určitě nepočítali.

Druhá půle začala , tak jak si každý o přestávce přál. Tlak domácích vyústil ke snížení na 1 - 2 , když se po rohu AMBRŮŽKA trefil opět ŠNAJDR a uplně stejně jako před týdnem a to hlavou.Další tutovky hlavně DRENKA a SCHOLLERA volali po golu , ale neujalo se nic. Jeden jsme sice dali , ale praporek pomezního nás zastavil. 

Tento zápas se vůbec nepovedl , alespon nějakou pochvalu zaslouží ŠNAJDR , který se v posledních zápasech usadil na pozici záložníka. Tato pozice mu jak je vidět docela sedí.

Příští týden zajíždíme na malé hřiště do SRBČE a tam to určitě jednoduché nebude.

SESTAVA : RÁC , KOULA ( 65´VOLRÁB ) - URIK - STANĚK - CHLÁDEK ( 50´FALBR ) , ŠNAJDR - LUKEŠ - KOŠULIČ - AMBRŮŽEK , DRENKO - SCHOLLER 

Zpět