LUŽNÁ POTRÁPILA MŠEC A VEZE BOD

25.05.2019 16:13

SOKOL MŠEC - SPARTA LUŽNÁ  1 - 1 /1 - 1/ np 6 - 5,  GRILL

 

29. 1:0 – Při rohovém kopu zůstal na zadní tyči nepokrytý hlavičkář.

33. 1:1 – Akce, která charakterizovala naše dobré herní chvíle v prvním poločase. Jakub Staněk získal na vlastní polovině po vyhraném souboji míč, který posunul do nohy na Pokorného. Jeho naražení ukrotil důrazem Adam Špička a následně vyslal do náběhu Grilla. Pravý záložník prokázal rychlost a zamířil přesně křížem po zemi k tyči.

Z pohledu trenéra: 

1:1 po devadesáti minutách = spokojenost. Vítěznou branku mohl vstřelit kdokoliv. Jedničkami zápasu byli gólmani. V případě domácích pak střídající Kolek. Brzy po vstupu do utkání jsme zjistili, že si na pěkném hřišti můžeme zahrát fotbal. Po gólové výměně jsme působili o něco jistějším dojmem než domácí, ale brankové příležitosti chyběly. Ty přišly paradoxně ve druhém poločase, kdy Mšec herně dominovala. Střely Kopernického a Pokorného, nájezd Pokorného a poslední situaci 3 na 2 počapal gólman. Naše šance na body ve třech velkých šancích podržel skvělými zákroky Kopřiva. Při závaru 5 minut před koncem mu pomohli i obětaví spoluhráči a všichni přítomní svatí.

 

Kopřiva Patrik - Nágl Luděk, Dolhý Jiří (90. Sláma Jakub), Kopernický Daniel, Špička Josef - Grill Robert (84. Hejl Pavel), Staněk Jakub, Špička Adam, Šnajdr Radek - Pokorný Radek, Košulič Ondřej (60. Kolínský Jan)

Zpět