LUŽNÁ VEZE TŘI BODY Z JESENICE

14.04.2012 20:21

FC JESENICE - SPARTA LUŽNÁ  0 - 2 / 0 - 0 / LUKEŠ , HÁJEK M.

Krásné počasí askvělepřipravená plocha . To čekalo obě mužstva , která potřebují body jako sůl. Lužná nastoupila pouze se dvěma hráči na lavičce. Do hry se zapojil již uzdravený LIBOR HÁJEK , který tak zaujmul svoje tradiční místo stopera. Hosté byli od začátku lepším mužstvem. Do šancí se dostalipostupně ŠNAJDR , ELZNIC a hlavně AMBRŮŽEK , který měl na noze minimálně dva goly. Velkou golovku měl také KOŠULIČ ,ale bohužel neproměnil. Lužná se stále  tlačilana domácí polovinu . Pěkné kombinační akce , alek první brance nevedly. Paradoxně mohli jít do vedení domácí borci . Všechno měl však na kopačce hostující CHLÁDEK , který z vlastního velkého vápna chtěl uklidit míč do zámezí , ale trefil ho tak neštastně , že nechytatelnou bombou trefil BŘEVNO bartyzalovi SVATYNĚ.

Druhá půle už byla okořeněna goly. Nejprve po rohovém kopu AMBRŮŽKA proletěl míč přes celé vápno , kde stál osamocený LUKEŠ , který zkušeně uklidil míč za záda domácího golmana. Zanedlouho na to opěr zahrával roh AMBR , míč se odrazil ze skrumáže na velké vápno , kde si na něj počíhal MÍRA HÁJEK a prostřelil.

Domácí tento zápas neunesli psychycky . Nejdříve byl vyloučen hráč za strčení do LUKEŠE . Kupodivu všech , ale rozhodčí RENDL udělil červenou taktéž i MARTINOVI. Na konci zápasu Jesenický stoper likvidačním faulem na ELSNICE odešel také pod sprchy. 

Lužná bylajasně lepší a zaslouženě si dvezla všechny tři body.

Příští zápas sehraje na domácí půdě proti ZAVIDOVU , který ještě na jaře neztratil ani bod a nedostal branku. Bude to velice zajímaví zápas , na který se všichni těšíme.

SESTAVA :  BARTYZAL , KOPERNICKÝ - HÁJEK L. - CHLÁDEK - FALBR , AMBRŮŽEK - HÁJEK M. - LUKEŠ - KOŠULIČ , ELSNIC - ŠNAJDR

STŘÍDALI : FRONK , MAŠEK

 

STARŠÍ ŽÁCI - MUTĚJOVICE - LUŽNÁ 1 - 4 / 0 - 3 / VEJVODA JOSEF 3x , ŠTĚPÁNEK

Žáci odjeli pouze s 11 hráči. To , ale nebylo vůbec na hře znát. Bojovali  a zaslouženě vyhráli. Nejdříve po dlouhém výkopu golmana STANKA , utekl všem VEJVODA , který tak svým tradičním způsobem dostal Lužnou do vedení. Podobnou akci si zanedlouho připravil opět PEPÍNO , když na půlící čáře přebral balon  a bylo jasné jak to dopadne. Na poločasových 0 - 3 pro hosty pečetil z penalty opět VEJVODA.

Po přestávce Lužná navýšilabrankový účet na  0 - 4 , když se nejlépe ve vápně orientoval ONDRA ŠTĚPÁNEK a prostřelil vše co mu stálo v cestě. Mutějovice alespon vstřelili jednu branku , když špatně odhadl balon Luženský golman Staněk a pro domácího borce nebyl problem dopravit míč do sítě. Škoda vstřelené branky , ale naši žáci bodují stoprocentně.

HODNOCENÍ TRENERA AMBRUŽKA : Na to , že jsme odjeli pouze s jedenácti hráči a nemohli , tak střídat jsem sezápasem spokojen . Jsem velice rád , že účast na trenincích se pomalu projevuje i v samotné hře. Hráči to musí cítit i sami na sobě , že se jim lépe hraje. Dnes je musím pochválit za výkon i bojovnost .

Přijdte povzbudit naše nejmenší v neděli , kdy hostíme mužstvo SK LÁNY.

SESTAVA : STANĚK , BERÁNEK - ZOUPLNA - BERÁNEK EDA - ZASPAL , HRUBEŠ - GRILL - VEJVODA DAVID - BRABEC , ŠTĚPÁNEK - VEJVODA JOSEF

 

DOROST - SPARTA LUŽNÁ - FC 05 ZAVIDOV 1 - 12 / 1 - 8 /

Špatné utkání z naší strany . Pouze 10 hráčů a to se ještě zranil KEJLA , který do druhé půle vůbec nenastoupil. Otázkou času , tak bylo kolik branek Luženští obdrží. Do poločasu jich bylo osm . Čestný úspěch domácích zaznamenal LAKI .

Druhý poločas byl paradoxně lepší i když se hrálo pouze v devíti lidech. Konečný stav je však krutý. Pochvalu , tak zaslouží jen brankář GOROL , který několik tutovek hostů pochytal.

Další utkání měli zajíždět do ČISTÉ , ale zápas se překládá , pro velkou marodku LUŽENSKÝCH.

SESTAVA : GOROL , DRENKO - BLÁHA - SILNICA - LAKI , SOSNA - POLÁK - KEJLA - HOLUB , HOLEČEK

Zpět