LUŽNÁ ZVLÁDLA PRVNÍ PŘÍPRAVNÝ ZÁPAS

25.02.2019 19:41

24.2. – příprava: SPARTA LUŽNÁ – SK Běleč (III.KL) 5:1 /3:0/ - Šnajdr 2, Fronk, Ivan, Kolínský

2. Rychlý pohyb hráčů a přesné přihrávky od středového kruhu až do pokutového území, kam si naběhl Grill, ale zpracováním na pravačku přišel o čas a prostor a trefil vyběhnuvšího gólmana. Zatím bez gólu, ale aktivita Lužné hned od úvodu předznamenala průběh úvodního dějství.

4. 1:0 – při následné akci už padla branka. Šnajdr si zpracoval na vápně přistrčení Kolínského a levačkou trefil k tyči.

11. První hrozba hostujícího týmu. Chybná rozehrávka na útočné polovině nabídla Bělči brejk. Útočník obešel Staňka kličkou, ale přízemní střelu dokázal na brankové čáře zastavit dobíhající Kopernický.

18. 2:0 – aktivní Grill byl kousek před vápnem faulován a Fronk přes zeď navýšil vedení.

23. 3:0 – Hostující tým se dostal do tlaku, ale stržen útočnou aktivitou ponechal na půlící čáře jen osamoceného obránce a spoustu prostoru, s čímž si při bleskovém výpadu útočné duo Kolínský - Šnajdr dokonale poradilo a druhý jmenovaný zakončil nájezd na gólmana podruhé levačkou.

Druhý poločas přinesl vyrovnanější průběh. Na šance se čekalo až do závěrečné dvacetiminutovky.

70. 4:0 – přihrávky do prostoru a náběhy přinesly Lužné další branku. Po kombinaci na středu hřiště se vyhnuli hned tři hráči ofsajdu a po Bičíkově křížné přihrávce skóroval nekompromisní ranou z vápna hostující Ivan.

75. 4:1 – méně pohybu bez míče na vlastní polovině a napadání bělečských přineslo ovoce. Po přesné přihrávce si mohl útočník připravit na hranici pokutového území dobrou pozici pro zakončení k tyči.

83. 5:1 – další blesková kombinace do volného prostoru, na jejímž konci se tentokrát Kolínský nemýlil.

Z pohledu trenéra: 

Zužitkovali jsme dosavadní kondiční přípravu. Byli jsme pohyblivější a k tomu také efektivní. Vzhledem k začátku jarních prázdnin a několika zdravotníma a pracovním absencím jsme rádi za výpomoc dvou hostů.

Staněk Petr - Staněk Jakub, Dolhý Jiří, Kopernický Daniel, Špička Josef – Hejl Pavel, Fronk Stanislav, Grill Robert, Bičík Pavel - Šnajdr Radek, Kolínský Jan;

střídali: Ambrůžek Petr, Kopřiva, Ivan

Zpět