MLADŠÍ ŽÁCI JASNĚ VYHRÁLI

31.10.2010 12:02

Pohárový zápas - SPARTA LUŽNÁ - SK ŘEVNIČOV 6 - 2 / 2 - 1 / VEJVODA 5x , SKÁCEL 

Tento zápas byl docela vyrovnaný. I když k nám přijelo mužstvo , které zatím uzavírá tabulku , tak to nebylo znát.LUŽNÁ se sice ujala vedení brankou SKÁCELA , ale hosté dokázali vyrovnat po chybě naší obrany. Fujera se dostal po levé straně přes HORÁKA a potom krásně přehodil vyběhnutého STANKA. Hra se potom odehrávala spíše ve středu hřiště. Do pločasu ještě zvýšil VEJVODA , který po samostatné akci uklidil míč k tyči hostujícího golmana.

Druhý poločas rozhodla 5 minutovka domácích , kdy nejprve HÁJEK vysunul VEJVODU , za minutu na to SKÁCEL našel přihrávkou opět VEJVODU , který tyto akce dotáhl až do konce a zvýšil tak na 4 - 1. Hosté dokázali krásnou střelou do šibenice STANKOVI branky snížit na 4 - 2 . LUŽNÁ má ale ve svém kádru vynikajícího VEJVODU , který ještě stačil vstřeli další dvě branky a těmi dal definitivní podobu výsledku na 6 - 2.

Do zápasu se po dvou operacích zapojil i MICHAL HÁJEK.

Poslední domácí zápas podzimu odehráli naši žáci zodpovědně a zaslouženě vyhráli. Za týden jedou na poslední zápas do ČISTÉ a potom se přesunou do našeho areálu , kde podzimní část zakončí tradiční dokopnou.

CO NA TO TRENER PETR STANĚK?

dnešní zápas proti Řevničovu byl vyrovnaný do patnácté minuty když byl 1 - 1. Od te doby kluci hráli tak jak je známe.Musím je pochválit za předvedený výkon.Jsem rád,že se uzdravil Míša Hájek,který ve středu zálohy nahradil Roberta Grilla.Musím říci,že všichni splnili pokyny,které jsme jim před zápasem daly. Obrana šlapala na sto procent , záloha po příchodu Hájka taky hrála co jsme chtěly a o útoku snad nemusím ani mluvit. Kdo byl na dnešním zápase , viděl sám jak to kluci zvládly.Takže  dík.V sobotu se těším na vás na dokopnné SPARTY LUŽNÁ 7.11.2010 od 13:00 a  doufám po výhře v Čisté.

SESTAVA : STANĚK , MAŠÁT , HORÁK , ZASPAL , KOREJS , HÁJEK , ŠPIČKA , VEJVODA , SKÁCEL , ŠTĚPÁNEK , SUCHÝ , VLČEK

Zpět