NEDĚLNÍ DOPOLEDNE VÍTĚZNĚ PRO MLADŠÍ ŽÁKY

29.05.2011 12:45

SPARTA LUŽNÁ - SKP RAKOVNÍK 16 - 0 /10 - 0 / VEJVODA 11x , HÁJEK 2x , SKÁCEL 2x , ŠTĚPÁNEK

Pohárové utkání okresu bylo jasnou záležitostí domácích. Jasně nejlepším hráčem , se kterým si SKP nevědělo rady , byl JOSEF VEJVODA . Tento rychlonohý fotbalista nadělal hostujícím obráncům veliké starosti. V šech jedenáct branek padlo většinou po úniku tohoto hráče. Krásný první poločas , ve kterém padlo deset branek dával naději na velice solidní debakl.

Druhá půle už tolik branek nepřinesla , ale dalších šest dalo výsledku konečnou podobu. Některé akce byly jako z učebnice. Po krásných narážečkách se k zakončení dostal i HÁJEK , ŠTĚPÁNEK a SKÁCEL. 

Z dřívějších zápasů  týmy RAKOVNÍKA vždy jasně přehrávali kluky z vesnic. Ted se misky vah přesypávají na druhou stranu .

SESTAVA : ZELENKA , BERÁNEK JIRKA - BERÁNEK DAN - KOREJS , HÁJEK - STANĚK - VEJVODA , SKÁCEL - GRILL - ŠTĚPÁNEK - ŠPIČKA

ZA TÝDEN HRAJEME V NEDĚLI OD 10. HODIN V ŘEVNIČOVĚ. POTOM NÁSLEDUJE NA HŘIŠTI V LUŽNÉ SPOLEČNÁ DOKOPNÁ STARŠÍCH A MLADŠÍCH ŽÁKŮ , KTERÁ OFICIÁLNĚ ZAČNE OD 13. HODIN. RODIČE SI VEZMOU SEBOU SPORTOVNÍ OBLEČENÍ . ČEKÁ VÁS GRILOVÁNÍ KÝTY , VYSTOUPENÍ MISTRYN SVĚTA V AEROBIKU A DALŠÍ SOUTĚŽE . PŘIJDTE URČITĚ , OBČERSTVENÍ ZAJIŠTĚNO , HUDBA BUDE HRÁT A VY SE BUDETE BAVIT. 

Zpět