NEPOVEDENÝ ZÁPAS

31.10.2015 19:06

SPARTA LUŽNÁ - FC O5 ZAVIDOV 2 - 5 /0 - 2/ VEJVODA , POLANSKÝ

 

Domácí Sparta přivítala na svém hřišti reservu Zavidova, která v posledních kolech ukázala, že fotbal umí. Domácí namlsáni výhrou z minulého kola s nezměněnou sestavou brzy poznali, kdo bude udávat rytmus hry.. 

 

V 8 min. nezachytil dlouhý pas hostujícího hráče domácí Špička a Žďánský bez problémů  poslal míč k delší tyči branky domácích,  0-1. V dalším průběhu prvního poločasu hráli hosté aktivněji a vytvářeli si brankové příležitosti, které neproměnili a nebo je vychytal domácí brankář Rác. Když už se zdálo, že se skóre prvního poločasu nezmění, vyhnul se ofsajdové pasti hostují Špička a z poloviny hřiště šel sám na branku, kde překonal bezmocného Ráce 0-2.

 

Druhý poločas byl obrazem toho prvního,což vyústilo v další branku v 55. minutě, kdy se z přísně nařízené penalty hostující Čech nemýlil, 0-3. V 60.  minutě navýšil brankový příděl hostující Špička 0-4. V 70. minutě se dostali ke slovu i domácí, kteří zásluhou Vejvody snížili na 1-4. V 76. minutě po pěkné akci hostujících hráčů pátou branku střílí Loula. Domácím se v závěru podařilo snížit zásluhou hlavičky Polanského na konečných 2-5. Domácí jěště v závěru neproměnili pokutový kop, když střela Ambrůžka orazítkovala tyč branky hostů. Hosté zaslouženě zvítězili a domácí se musí lépe připravit na další domácí utkání příští sobotu proti Olešné.

 
                                   
Rác Ladislav st. (vedoucí mužstva): "Naši nepodali takový výkon jako v minulém utkání i když jsme hráli ve stejné sestavě. Hosté byli po všech stránkách lepší hlavně v rychlosti a důrazu na míči.  Na tento zápas musíme rychle zapomenout a připravit se na další domácí zápas za týden proti Olešné."    

 

Z pohledu trenéra: "Zavidovští nás předčili pohybem a my jsme jim dopřáli až příliš prostoru. Od vyššího přídělu nás zachránil Rác."

8' 0:1; 45' 0:2;  55' 0:3;  60' 0:4;  70' 1:4 (Vejvoda J.); 76' 1:5; 81' 2:5 (Polanský); 86' neproměněná penalta.

Sestava:

Rác Ladislav - Dolhý Jiří (75. Krumhanzl Karel), Polanský Jiří, Rek Martin, Kopernický Daniel - Kolínský Jan (31. Mašek Adam),Fronk Stanislav (54. Hájek Libor), Ambrůžek Petr, Špička Josef (46. Grill Robert) - Vejvoda Josef, Šnajdr Radek

 

 

Zpět