NEPROMĚNÍŠ PROHRAJEŠ

22.05.2019 17:47

SPARTA LUŽNÁ - ZAVIDOV "B" 0 - 1

Začali jsme dobrým pohybem a vytvořili si příležitosti, které volaly po gólu. Drzý průnik Grilla zůstal nezakončen, střelu Pokorného z vápna tečoval obránce nad, a tváří v tvář Košuličovi unikajícímu po luxusní přihrávce Pokorného uspěl gólman.

Po 20ti minutách však přebrali iniciativu hosté a jen zákrok Kopernického v malém vápně zachránil při rohovém kopu Lužné čisté konto. Po dalším z rohů vracel míč na domácí branku stoper Zavidova a ten se otřel o břevno.

Ve druhém poločase postupně narůstala převaha domácích a také šance. Dva závary v malém vápně obrana dokázala zpacifikovat. Na dobře se uvolnivšího Pokorného vystartoval včas gólman.

76. 0:1 – Když to nejméně hráči Sparty čekali, dali hosté z nenápadné akce gól. Získali odražený míč na útočné polovině a pohotová přihrávka směřovala na volného střelce. Ten měl na hranici vápna klid a zamířil přesně křížem po zemi k tyči.

Závěrečná čtvrthodina přinesla další nápor domácích, ale obětavě hrající Zavidov už tři body ubránil.

Z pohledu trenéra: 

Těžko někoho vyzdvihnout, když prohrajeme zápas, který jsme měli vyhrát, a můžeme si za to sami. Nedali jsme gól, šance jsme neřešili dobře. Ve středu pole jsme neměli odražené míče, což sehrálo roli i při inkasované brance. Dobře hrající obrana svoji jednu z mála chyb nestihla napravit. 

 

Staněk Petr - Nágl Luděk, Ambrůžek Petr, Dolhý Jiří, Kopernický Daniel - Šnajdr Radek, Grill Robert Kopřiva Patrik (82. Bendl Jiří), Bičík Pavel - Pokorný Radek, Košulič Ondřej (84. Hejl Pavel)

Zpět