NOVÁ SMLOUVA

02.08.2011 22:32

 

Václav Prošek podepsal nový dlouholetý kontrakt se Slavií

Václav Prošek podepisuje novou smlouvu. Foto: Ondřej Zlámal
Václav Prošek podepisuje za přítomnosti svého agenta Josefa Vejmelky nový dlouholetý kontrakt se Slavií. Foto: Ondřej Zlámal
 

Talentovaný slávistický záložník Václav Prošek podepsal v pondělí odpoledne novou smlouvu. Jeho kontrakt ve Slavii tak nabyl platnosti až do 30. června 2014, Slavia má navíc právo roční opce.

„Jsem rád, že mi Slavia nabídla dlouholetou smlouvu, vážím si toho, splnilo se mi jedno z mých prvních fotbalových přání, se kterým jsem do Slavie přicházel,“ uvedl Václav Prošek pro slavia.cz.

„Udělám všechno pro to, abych se udržel v základní sestavě a hlavně pro to, abychom už v tom dalším zápase udělali fanouškům více radosti než v pátečním utkání,“ dodal talentovaný fotbalista.

Václav Prošek je ve Slavii od roku 2006, kdy přišel do žákovského týmu vedeného trenérem Petrem Karochem. Člen reprezentace do 18 let si svůj první ligový start připsal v dubnu 2011 v závěrečných minutách domácího zápasu proti Slovácku. Na začátku letní přípravy ho trenér Michal Petrouš povolal do áčka, svými výkony v přípravě si Václav Prošek vybojoval místo v základní sestavě.

Zpět