O VÝSLEDKU ROZHODLY PENALTY

19.04.2015 20:42

FK Hředle - Sparta Lužná 1-1/0-1/,pk 2-3

 
Sparta zajížděla na horkou půdu do Hředel, kde se jí poslední dobou moc nedaří. 
 
Začátek utkání, ale i celý první poločas, byl v režii hostujícího mužstva. Zejména agilní hráč Sparty, Tomáš Koch, zaměstnával vynikajícího brankáře domácích, který musel několikrát zázračně vyrážet jeho tvrdé střely.
Ve 23. minutě Husák vybojoval míč u půlící čáry a kolmicí poslal Kocha až do vápna. Ten poslal střelu razantně podél na zadní tyč a střelil tak úvodní branku zápasu. Do poločasu pak ještě jednou zaměstnal domácího brankáře, tentokrát však bez gólového zisku.
 
Do druhého poločasu nastoupili domácí s odhodláním srovnat pro ně nepřiznivý výsledek, což se jim v 75. minutě zásluhou Minaříka a po chybě Sparty podařilo.
Domácí ve druhém poločase, a zejména v poslední 15 minutách, hráli velice dobře a hosty přehrávali. Do konce utkání však již branka nepadla. Na řadu přišly pokutové kopy, ve kterýh byli šťastnější hosté.
 
Z pohledu trenéra: Velice dobré utkání z pohledu nasazení, důrazu v obraně a kvalitních útočných akcí. Těm ale chybělo zakončení, a že jich bylo. Zaprvé zákroky gólmana domácích (2x vytáhl míč Kochovi z „vinglu“, zlikvidoval nájezd Fronka), zadruhé trefit mezi tyče (Šnajdrův slalom v první a hlavička při rohu ve druhé půli), zatřetí zbytečné manévrování před vápnem při rychlém brejku (oba útočníci). Několik nadstandardních individuálních výkonů.
 
Sestava: Mašek Vladimír - Dolhý Jiří, Rek Martin, Staněk Petr (83. Polanský Jiří), Grill Jaroslav - Kolínský Jan (88. Grill Robert), Ambrůžek Petr, Fronk Stanislav, Husák Jakub - Šnajdr Radek, Koch Tomáš (82. Košulič Ondřej)
Zpět