Ohlédnutí za jarní částí sezóny

29.06.2020 14:14

Jarní část, která měla být dle původního rozlosování zahájena v sobotu 21.3.2020 zápasem s Baníkem Rynholec nebyla ze všeobecně známých důvodů odstartována.

"A" tým Sparty proto alespoň ihned po prvním uvolnění pravidel začal společně trénovat. Poté, když vládní nařízení dovolovala pořádání sportovních a kulturních událostí s účastí do 300 návštěvníků jsme se rozhodli tuto mezeru v sézóně vyplnit alespoň přátelskými utkáními.

 V prvním z nich jsme na domácí půdě přivítali v derby sousední SK Lišany. Zápas nám, především z důvodu lepšího fyzického fondu v druhém poločase vyšel jak herně, tak výsledkově a zvítězili jsem 7:3. 

Sedm gólů si z lužesnké půdy odvezl i náš druhý soupeř, kterým byl tentokrát po podzimu čtvrtý tým 3. třídy OP Sokol Janov, který jsme porazili 7:2.

Oba zápasy se hrály přes více než slušnou diváckou kulisou, což jen svědčilo o tom, že hráči i fanoušci byli po pauze po fotbalu hladoví.

Třetím naším soupeřem měl být vedoucí tým OP Beroun - Spartak Žebrák. Soupeř se bohužel v den utání telefonicky ze zápasu omluvil, takže si hráči A týmu alepsoň společně s trenérem zahráli "na dvě". Poté již netradiční jarní sezónu zakončila tradiční letní dokopná, po které již všichni vyhlížíme sezónu novou, která by měla být zahájená prvním tréninkem v úterý 14.7.2020. Ten samý týden, v sobotu 18.7.2020, by se měl konat tradiční pouťový zápas - podrobnosti přiblížíme později.

 

Zpět