OSTUDNÁ PORÁŽKA SE SÝKOŘICÍ

09.06.2015 16:54

SPARTA LUŽNÁ - SÝKOŘICE 1 - 2 /1 - 1/ VEJVODA

 

Mužstvo domácích přivítalo na posledním zápase před domácím publikem poslední mužstvo OP celek Sokola Sýkořice. 

 

Od začátku se nehrál pohledný zápas avšak hosté působili lepším dojmen. Ve 20. minutě dostal domácí Vejvoda pěkný pas, který zakončil první a jak se dále ukázalo jedinou brankou domácí Sparty. Hosté ve 25. minutě po rohovém kopu vyrovnali na 1-1. Lze jen konstatovat, že to byla hrubá chyba, které se dopustil asistent rozhodčího domácí laik, který jediný ze všech na hřišti i mimo něj viděl teč domácího hráče a ukázal na roh. Bohužel hlavní arbitr jeho gesto akceptoval. Do konce poločasu se již nic neudálo a tak skončil první poločas smírně 1-1. 

 

Druhý poločas se odehrával ve stejné režii jako první.Domácí nebyli schopni založit pořádnou akci, která by skončila v síti hostujícího brankaře. V této části utkání byli aktivnější hosté. Sparta nepřesně kombinovala a zkrátka se jí nic nedařilo. Když už se zdálo, že dojde na penalty tak udeřili hosté, když v 93. minutě si pohrál s obranou domácích hostující Hříbal a vstřelil vítěznou branku .

 

Domácí sehráli asi nejhorší svůj zápas za celé jarní období a proto známka 3. Hosté předvedli dobrý výkon a zaslouženě si odvezli tři body do tabulky OP.

 

Zklamáním celého utkání byl  výkon domácích hráčů a překvapením dobrá hra hostů. S touto hrou se jistě brzy vrátí do elitní skupiny OP. Jinak lze pochválit perfektně připravenou hrací plochu.

 

 

Z pohledu trenéra:

Proti soustředěně bránícímu soupeři je nutný pohyb bez míče. Ten byl nadstandardní jen u Ambrůžka a Vejvody. Ostatní se přizpůsobili obrannému postavení hostů, takže bylo šancí minimum. V těch, které jsme měli v době tlaku mezi 60. a 80.minutou, nám chyběl již tradičně důraz. Prostě do toho žahnout, nebo píchnout bodlem.

Rác Ladislav - Dolhý Jiří, Rek Martin, Staněk Petr, Kopernický Daniel – Sláma Jakub (55. Špička Josef), Husák Jakub (64. Koch Tomáš), Fronk Stanislav (46. Chládek Jiří) – Vejvoda Josef, Šnajdr Radek (83. Bičík Pavel)

Zpět