PÁR SLOV PŘED NOVOU SEZONOU OD VEDOUCÍHO MUŽSTVA LÁDI RÁCE

15.08.2014 11:07

Přípravu na nový ročník OP jsme tradičně zahájili turnajem v Lišanech, kde jsme obsadili 2. místo. Týden na to jsme zajížděli na mezinárodní turnaj "Přátelství" do slovenské Liptovské Lúžne, kde jsme obhajovali první místo z minulých dvou ročníků. To se nám podařilo a přivezli jsme do trvalého držení krásný pohár. 

Trénujeme dvakrát týdně a to v úterý v tělocvičně (boxeři) a ve čtvrtek  na hřišti. Dále jsme se přihlásili do okresního poháru.  V sobotu 9.8. jsme v 1. kole porazili Chrášťany (0:0, výhra na penalty 6 - 5 ), další pohárové utkání hrajeme 16.8. v Kroučové. Poté již následuje první mistrák v Kolešovicích.

Kádr mužstva se příliš nezměnil. Hostování prodloužili Rek (Zavidov), Kopernický (Mutějovice) a Koch (SK Rakovník). Hostování ukončil Milan Polák. Na hostování do Unionu Plzeň odešel Radim Falbr, do Stochova přestoupil Miroslav Hájek. K dalším změnám v mužstvu zatím nedošlo, ale budeme využívat mladé hráče z dorostu, kteří postoupili do  krajské soutěže.

Sparta Lužná by chtěla určitě rychle zapomenout na výkony v jarní části soutěže  a navázat na dobré výkony a výsledky v podzimní části soutěžního ročníku 2013-2014.  Myslím si, že máme na to se umístit do 5. místa,  ale každé vylepšení bude kladně hodnoceno jak všemi hráči a funkcionáří mužstva, tak i jeho přiznivci.Hlavně chceme hrát fotbal, na který se bude moci koukat a potěšíme naše diváky, kteří chodí na naše zápasy v hojném počtu.

Zpestřením soutěže budou jistě nováčci v OP II. třídy, hlavně béčko Zavidova bude mít velké ambice na přední umístění v této soutěži. Jsem velice zvědav, jak se popere o body v soutěži mužstvo Lišan. Je opravdu škoda, že mužstvo Olympie Rakovník nevzalo postup, protože má dobrý kádr zkušených fotbalistů a ve dvojce by určitě  setrvalo i do dalšího ročníku, ale je to pouze jejich rozhodnutí. Snad příští rok! Do nového soutěžního ročníku vstupuje s velkými ambicemi mužstvo  "Traverzy" Hředle a dále mužstva Kněževse, Zavidova, Městečka a samozřejmě i Lužné.

Ladislav Rác, vedoucí mužstva dospělých

Zpět