PERFEKTNÍ DRUHÝ POLOČAS PŘISPĚL K ZISKU TŘÍ BODŮ

13.04.2015 19:18

SPARTA LUŽNÁ - SK LÁNY 4-1 /0-0/, Šnajdr 2x, Koch, Ambrůžek

Na další mistrovský zápas zavítalo do Lužné mužstvo z Lán. 

První poločas moc pěkné podívané divákům nepřinesl. Nepřesnosti na obou stranách s minimem šanci ke vstřelení branky. První poločas tak skončil bez branek. 
 
Druhý poločas přinesl úplně jiný fotbal, který se musel líbit. 
Hned ve druhé minutě zatáhl balón po pravé straně Koch a přesným centrem našel Šnajdra, který hlavou otevřel skóré utkání (1-0). V 58. minutě poslal Šnajdr až k brankové čáře Kolínského, jeho ostrý centr pak umístil do sítě Koch (2-0)
 
V 75. minutě vykřesal naději pro hosty Ambrož. Po chybě domácích se hostům zdařil únik po lajně a následný centr na Ambrože, který hlavou na bližší tyč snížil na 2-1. 
 
Závěr utkání však patřil domácí Spartě. V 83. minutě po rychlé akci na pravé straně dává Šnajdr ostrý míč před bránu na Kocha. Přihrávku si však dobíhající obránce sráží do vlastní sítě (3-1). 
 
Hned v 85. minutě následovala další rychlá akce po pravé straně. Šnajdr našel po výměně s Kochem na penaltě nabíhajícího Ambrůžka. Ten upravil konečné skóre zápasu na 4:1.
 
Domácí předvedli, hlavně ve druhém poločase, fotbal, který se musel přítomným divákům líbit a vítězství si určitě zasloužili. I hosté předvedli sympatický bojovný fotbal. Rozhodčí tohoto utkání, hlavní Říha a jeho asistenti  Schoř a Švácha, řídili utkání s přehledem.
 
Z POHLEDU TRENÉRA TOMÁŠE PAVLÍČKA: Pozitivem utkání byly zejména krásné góly a kontrola hry v určitých fázích zápasu. Negativně se dá pohlížet na první polovinu zápasu, která přinesla ukvapená řešení útočných akcí v malém počtu hráčů a neproměnění tří velkých šancí. 
 
SESTAVA: Mašek Vladimír - Dolhý Jiří, Rek Martin, Staněk Petr, Kopernický Daniel (76. Staněk Jakub) - Kolínský Jan (86. Grill Robert), Ambrůžek Petr, Fronk Stanislav (83. Špička Josef), Husák Jakub - Šnajdr Radek (88. Bičík Pavel), Koch Tomáš
Zpět