PO 8 MĚSÍCÍCH VÝHRA V DOMÁCÍM PROSTŘEDÍ

04.06.2011 22:05

SPARTA LUŽNÁ - FK KNĚŽEVES 2 - 1 / 1 - 0 / DRENKO , KOŠULIČ

 

Na výhru před domácím publikem jsme čekali dlouhých osm měsíců. Naposledy jsme vyhráli nad Lány 1 -0 v podzimním zápase. Mužstvo z KNĚŽEVSE oproti podzimu zlepšilo hlavně útočnou fázi . Začátek zápasu byl z naší strany tím lepším. Hlavně několik střel od KOULY z velké vzdálenosti dělali hostujícímu golmanovy velké problemy. Kněževes se do větší šance nedostala . První branka padla po akci CHLÁDKA , který se na hranici velkého vápna uvolnil a střelou z otočky překvapil brankáře , který pouze vyrazil před sebe a dobíhající DRENKO dorazil.

Druhá půle byla z naší strany horší té první. Kněževes vysunula dobře hrajícího VRÁBÍKA do středu zálohy a ten děla velké problemy našim hráčům.My jsme se nemolhli vůbec dostat do hry. Kněževes vyrovnala po rohovém kopu , když si nejvýše vyskočil PLAČEK a krásnou hlavičkou vyrovnal. Pak se hra odehrávala ve středu hřiště . Na konečných 2 - 1 zavěsil po rohovém kopu DRENKA  ONDRA KOŠULIČ.  

Konečně jsme prolomili smůlu a domna konečně vyhráli. Za týden jedeme v neděli do MŠECE , která pomýšlí na postup. Určitě jí potrápíme a potvrdíme tři body z domácího prostředí.

SESTAVA : RÁC , CHLÁDEK - HÁJEK LIBOR - STANĚK - KOPERNICKÝ , FRONK - KOULA - KOŠULIČ - ŠNAJDR , SCHOLLER - DRENKO

STŘÍDALI : HÁJEK LUKÁŠ , VÍTEK , GRILL

Zpět