PORÁŽKA V MUTĚJOVICÍCH

25.10.2016 18:23

MUTĚJOVICE - LUŽNÁ 3 - 1 /2 - 0/ ŠNAJDR

 

36. 1:0 – nepovedená rozehrávka středem hřiště vyzvala domácí k první opravdu podařené kombinaci, na jejímž konci se na malém vápně na úrovni zadní tyče ocitl nepokrytý střelec.

 

40. 2:0 – ztráta u soupeřova vápna a rychlá kolmice na půlící čáru, tam jsme prohráli souboj o míč a útočník Mutějovic svůj únik proměnil.

 

51. 3:0 – série rohových kopů vyvrcholila boxováním brankáře za vápno, kde jsme nechali soupeře trestuhodně pohodlně lobovat do odkryté branky.

 

87. 3:1 – Šnajdr na zadní tyči nekompromisně zakončil po centru Fronka.

 

 

Sparta zajížděla k dalšímu utkání OP na hřiště chmelařů do Mutějovic. Mužstvo, které bylo jěště vloni účastníkem krajské soutěže se představilo v nejsilnější sestavě v letošním ročníku. 

 

Od prvních minut byli aktivnější domácí hráči, kteří zásluhou rychlonohým útočníků Sajnera a Staňka neustále zaměstnávali obranu hostů. Ti podnikali jen ojedinělé protiútoky, které neohrozili brankaře domácích. Sparta odolávala až do 35. min., kdy v rozmezí 5 min. padli dva goly do sítě hostů. Tímto výsledkem skončil první poločas. 

 

Ve druhém poločase musel hostující trenér vystřídat pro zranění dva klíčové hráče a netrvalo dlouho a Sparta inkasovala třetí branku v 55. min. Poté se osmělili i hosté, kteří v závěru snížili brankou Šnajdra na konečných 3-1. Domácí vyhráli zaslouženě a tak skončila série šesti vítězství na straně Sparty.

 
Rác Ladislav (vedoucí mužstva):
Domácí vyhráli zcela zaslouženě, celý zápas působili fotbalovějším dojmem,měli asi větší touhu po vítězství než naše mužstvo. Musíme se co nejrychleji oklepat z této porážky a soustředit se na další těžký zápas proti Olešné. 

 

Z pohledu trenéra: 

Po vítězné šňůře jsme narazili na protivníka, který byl nejenom důrazem v osobních soubojích ale celkově kvalitou nad námi. O výsledku rozhoduje hra v obranné fázi. Domácí nám nedovolili na vlastní polovině hřiště téměř nic, zatímco my jsme kupili chyby. Pozitivní je, že jsme se snažili o korekci výsledku až do konce. Odměnou je vzhledem k průběhu přijatelný výsledek.

                                                                                                                                                                        

Duda Filip - Vejvoda David, Mezei Petr (46. Špička Josef), Kopernický Daniel, Mašek Adam - Grill Robert, Fronk Stanislav, Ambrůžek Petr, Drenko Petr (87. Staněk Jakub) - Pokorný Radek (58. Sláma Jakub), Šnajdr Radek

Zpět