POSLEDNÍ MISTRÁK ŽÁKŮM NEVYŠEL

28.09.2011 13:55

BANÍK RYNHOLEC  4 - 1  / 2 - 1 / ŠPIČKA

Poslední mistrovské utkání starších žáků se odehrálo netradičně v den svátku 28.9.2011. Lužná po úspěšném zápase na Lánech , zavítala na umělou trávu do RYNHOLCE. Lužná mohla v případě vítězství postoupit na konečné druhé místo okresního přeboru.

Začátek zápasu byl ze strany hostů rozpačitý. Vázla kombinace , samé nakopávané balony , které se hned vraceli zpět. Je pravda , že územní převahu měla Lužná , ale goly stříleli domácí. Hrubé chyby po kterých RYNHOLEC vedl 2 - 0 po chvilce. První pěkný momente luženských přišel v 15. minutě . To se krásně uvolnil HORÁK , po levé straně přešel přes hráče a krásnou přihrávkou našel nabíhajícího  VEJVODU , kterému ale včasným vyběhnutím zmařil golovku domácí brankář. Snížení na 2 - 1 zařídil ŠPIČKA , který si naběhl na centrovaný míč od BERÁNKA a krásným volejem z první prostřelil golmana. 

Druhý poločas Lužná chtěla vyrovnat. Bohužel goly dávali opět jenom domácí. Konečný výsledek 4 - 1 je pro hosty trošku krutý , ale i takový je fotbal.

HODNOCENÍ TRENERA AMBRŮŽKA : nejsem vůbec spokojen z naší hrou , nenavázali jsme na výborný výkon z Lán. Rynholec byl vyrovnaným soupeřem  , ale chvílema jsme byly lepší. Hráči nesplnili úkoly , které jsme si řekli před zápasem. proto domácí vyhráli. 

V celkovém hodnocení celého jara jsem spokojen a mile překvapen. Umístění v horních patrech tabulky nečekal asi nikdo. Chtěl bych žákům poděkovat.

V sobotu hrajeme pohárové utkání v Kolešovicích. Treninky jsou úterý a čtvrtek od 16.30 hodin.

SESTAVA : STANĚK , ZOUPLNA - BERÁNEK EDA - BERÁNEK JIŘÍ - ZASPAL , HÁJEK - GRILL - ŠPIČKA  - SKÁCEL , VEJVODA DAVID - VEJVODA JOSEF 

STŘÍDALI : ŠTĚPÁNEK , BRABEC , HORÁK , MAŠÁT

Zpět