POSLEDNÍ ZÁPAS POD TRENÉREM AMBRŮŽKEM

19.06.2015 13:07

SPARTA LUŽNÁ - KABLO KROČEHLAVY 2 - 2 /2 - 1/ GRILL, VEJVODA J.

 

Dorost Sparty v tomto zápase nebyl po posledních výsledcích favoritem, ale předvedl v posledním zápase krajské soutěže výborný výkon.

 

Už v 7. minutě po pravé straně unikl Vejvoda J. a jeho krásná zpětná přihrávka a zakončení Grilla znamenalo vedení 1:0. Jenže v 10. minutě bylo vyrovnáno, když po rohovém kopu hlavou Kročehlavy vyrovnaly na 1:1. Ve 21. minutě šla Lužná opět do vedení, když po pravé straně unikl, kdo jiný než Vejvoda J. a tečovanou střelou zvýšil na 2:1. Tak i skončil první poločas. Ve druhém poločase se očekával tlak Kročehlav, ale Lužná v obrané činnosti soupeře nepustila do žádné velké šance. Zajímavostí utkání bylo to, že 65. minutě byl vyloučen hráč Kročehlav a diváci očekávali, že Lužná tak dovede utkání k vítěznému konci, ale bohužel tomu tak nebylo. Soupeř o deseti hráčích přidal ještě na obrátkách a výsledkem byla vyrovnávací branka z pokutového kopu po ruce Mezeie na 2:2. Nutno podotknout, že Mezei míč vyrazil z brankové čáry, když luženský gólman byl už překonán. Bohužel pravidla jsou v tomto případě hodně přísná. Hráč hrající rukou je vyloučen ze hry a následuje další trest pokutový kop. Poměry sil se tak na obou dvou stranách vyrovnaly, ale gól už do konce utkání nepadl žádný. 

 

Luženští diváci museli odcházet ze hřiště spokojeni, protože viděli z obou dvou stran vynikající fotbal. Luženští dorostenci soutěž udrželi a budou v ní pokračovat i v nové ročníku 2015-16, ale už pod novým trenérem. 

 

Dosavadní trenér Petr Ambrůžek od mužstva odchází a novým trenérem se stal Adam Špička.

 

Sestava: Pavlíček, Zaspal, Mezei, Beránek, Vejvoda D., Staněk, Špička, Grill, Drenko, Vejvoda J. Roušavý,

Střídali: Baluch, Sklenka, Sailer

Zpět