POSLEDNÍ ZÁPAS VÍTĚZNÝ

19.06.2011 07:58

 SPARTA LUŽNÁ - TJ ROZTOKY 2 -1 / 0 - 0 / SHOLLER , VÍTEK

Zápas ve kterém o nic nešlo . První poločas byl pohledný z obou stran. Několik šancí vždy zneškodnili oba brankáři , kteří vytáhli několik skvělích zákroků.Na naší straně volaly po golu hlavně šance   DRENKA , ŠNAJDRA , AMBRŮŽKA a KOULY. Bohužel jsme nedokázali ani jednu dotáhnout do konce.Roztoky byly velice nepříjemný soupeř se snahou útočit . Lužná ,když dostala míč na zem , tak byla nebezpečnější . Hlavně po stranách se dalo dostávat až před branku. Několikrát jsme , ale finální přihrávku zbytečně zkazili . Proto první půle skončila bez branek.

Ve druhém poločase padaly i branky , ale také červené karty. Do vedení jsme se dostali po proměněné penaltě , kterou zahrával SCHOLLER. Pak se začali dít věci. Během několika minut došlo k vyloučení třech ROZTOCKÝCH a dvou LUŽENSKÝCH hráčů. Na naší straně to byl KOŠULIČ a DRENKO. Na ROZTOCKÉ straně byl vyloučen kapitán a postupně oba brankáři , což jsem ještě ve fotbale neviděl. Utkání se dohrávalo tedy 9 proti 8 . Tato hra nám vůbec nevyšla. Nedokázali jsme si pořádně přihrát a přečíslit , tak hostující obranu. Na 2 - 0 zvýšil VÍTEK , který na dvakrát překonal hostujícího brankáře . Roztoky dokázali snížit před koncem , když proměnili rychlý protiútok.

Škoda vyloučení na obou stranách , protože v plném složení se hrál pěkný fotbal.

Po skončení zápasu proběhla tradiční dokopná . Velké poděkování patří PAVLU SOROKÁČOVI , který se nám staral pěkně o kýtu , kterou ugriloval vynikající a manželům ŠIRMEROVÝM , kteří nám připravili krásný  " ŠVEDSKÝ STŮL "

 

SESTAVA : RÁC , GRILL - HÁJEK - STANĚK - CHLÁDEK , ŠNAJDR - KOULA - KOŠULIČ - AMBRŮŽEK , SCHOLLER - DRENKO

STŘÍDALI : VÍTEK , FRONK , VOLRÁB 

Zpět