POSVÍCENSKÉ KOLÁČE CHUTNALY HOSTŮM

21.09.2014 11:56

SPARTA LUŽNÁ - FK HŘEDLE 0 - 1 /0 - 0/

 
V dalším kole OP přivítala domácí Sparta celek Traverzy Hředle. Před pěknou návštěvou se hrál jen průměrný fotbal. Oba celky spíše bojovaly a k vidění bylo dost nečistých zákroků na obou stranách. 
 

Sparta si vytvořila v prvním poločase dvě golové příležitosti, ale bohužel bez konečného efektu. Rovněž hosté hrozili, ale v brance Sparty chytal výborný Mašek. První poločas proto skončil nerozhodně 0-0.  

Druhý poločas začal s mírným náporem hostů, ale domácím se podařilo udržet prozatím čisté konto. V 70. minutě viděl po druhé žluté kartě červenou kartu domácí Rek. Když už se zdálo, že zápas skončí zaslouženou remízou a dojde na pokutové kopy, nařídil hlavní rozhodčí Polívka v 85. minutě k úžasu všech peori domácím za údajný faul pokutový kop. Ten proměnil hostující Došek, 0-1. V závěru utkání vrhla Sparta všechny síly do útoku, aby zkorigovala nepřiznivý výsledek. To se také málem podařilo, když hostující brankář v nastaveném čase zázračným způbobem vyrazil střelu domácího hráče.  Tak skončil tento zápas šťastnou výhrou hostů, ale spravedlivá by byla zřejmě plichta.

Domácí mužstvo předvedlo velmi dobrý, bojovný výkon a proto známka 8. Přesto bych vyzdvihl výkon domácího brankaře Maška a obránce Kopernického. Mužstvo hostů předvedlo dle mého názoru velmi průměrný výkon, v jeho řadách bych ocenil zejména výkon brankaře Malinovského a záložníka Slámy.

Velkým zklamáním byl výkon hlavního rozhodčího, který nechal hrát obě mužstva v témeř stejných barvách dresů, což ztěžovalo identifikaci jednotlivých hráčů zejména pro přítomné diváky. Překvapením pak velmi pěkná posvícenská návštěva a i přes nepřízeň počasí velmi kvalitní hrací plocha.

Sestava: Mašek - Kopernický - Staněk -  Dolhý  - Rek - Fronk - Ambrůžek -  Koch - Husák - Drenko - Polanský

Střídali: Šnajdr, Kameník, Vejvoda, Hájek

 

Zpět