PŘES KROUČOVOU DO SEMIFINÁLE

17.08.2014 16:59

SOKOL KROUČOVÁ - SPARTA LUŽNÁ 1 - 3 / 1 - 2 / REK, ŠNAJDR 2x

 

Ve 2. kole okresního poháru jsme zajížděli na hřiště účastníka 3. třídy OP Sokola Kroučové. Lužná postrádala Polanského, Ruprechta, Chládka a Kameníka.

Celý zápas jsme měli znatelnou převahu, ale dali jsme jen tři branky. Šancí však bylo mnoho. Do vedení se ovšm dostali domácí, když ne příliš prudkou střelu Mašek jen vyrazil před sebe a dobíhající útočník už neměl problém skórovat. Lužné se dlouho nedařilo prostřelit brankáře domácích. Šance měli Drenko, Šnajdr, Ambrůžek, ale buď netrefili zařízení nebo se vyznamenal gólman Kroučové. 

Vyrovnání zařídila až dvojice Ambrůžek, Rek. Prvně jmenovaný posadil míč z rohového kopu přesně na hlavu nabíhajícího Reka, který se již nemýlil. Do poločasu se pak trefil i Radek Šnajdr, který svůj únik po pravé straně zakončil přesnou střelou k tyči.

Ve druhém poločase nedokázal prostřelit brankáře z malého vápna Koch. Drenko několikrát ukázal svou ránu z dálky, ale při domácích stálo štěstí. Na konečných 3 - 1 upravil znovu Šnajdr, když se po nákopu Hájka dostal sám až do vápna kde uklidil míč do sítě. Kroučová hrozila z rychlých protiútoků, ale naštěstí je nedokázala proměnit.

Na jaře si tak zahrajeme semifinále okresního poháru. Soupeře se dozvíme až po losu, který nám může přiřadit někoho z trojice SK Rakovník "B", FC Jesenice a OL. Rakovník.

SESTAVA : MAŠEK, GRILL, HÁJEK, REK, KOPERNICKÝ, AMBRŮŽEK, KOCH, ŠPIČKA, FRONK, DRENKO, ŠNAJDR

STŘÍDALI : VEJVODA, STANĚK

 

Ostatní výsledky:

SK RAKOVNÍK "B" - FK KNĚŽEVES 2 - 2, np 8 - 7

FC JESENICE - SK LIŠANY 4 - 2

OL. RAKOVNÍK - ČL KOLEŠOVICE 3 - 2

 

 

Zpět