PROHRA I SE SENOMATY

22.10.2011 19:01

SPARTA LUŽNÁ - SK SENOMATY 1 - 2 / 1 - 1 / AMBRŮŽEK

Celek Senomat přijel do Lužné hodně oslaben. Proto se dalo očekávat , že si domácí konečně připíšou povinné tři body. Průběh utkání tomu odpovídal. Domácí měli několik velice slibných příležitostí ke vstřelení golu. To co neproměnil ŠNAJDR , AMBRŮŽEK nebo ČERNÝ je neuvěřitelné. Lužná měla jasnou územní převahu , ale vždy chybělo bud více štěstí nebo umění. Senomaty se dostali do první šance , když do vápna pronikli po rychlém brejku. Brankář Rác vyběhl a snažil se vypíchnout protihráči míč , ale nepovedlo se. Byl odpískán pokutový kop , který hosté proměnili. Lužná se pak tlačila před hostující branku ještě víc a výsledkem byl odpískaný pokutový kop i proti Senomatů. Míč si postavil AMBRŮŽEK a vyrovnal na 1 - 1.

Druhý poločas byl opět hrou na jednu bránu. Několik šancí ,ale opět žádná nevedla ke golu. Nedáš dostaneš , to se potvrdilo zanedlouho. Jeden z mála protiútoků , které podnikli hosté skončil neštastnou brankou. Hostující útočník se dostal po pravé straně až do hranice velkého vápna . Vystřelil podel vyběhnuvšího RÁCE a dobíhající HÁJEK si neštastně vstřelil vlastní gol. Bohužel i takovéto situace se stávají. Celý zápas byla Lužná lepší , ale na goly vyhráli hosté. 

Krize LUŽENSKÉHO fotbalu pokračuje. Co s tím? To je otázka. Nevěšme hlavu , konec sezony je ještě daleko. 

SESTAVA : RÁC , CHLÁDEK - HÁJEK - ELZNIC - STANĚK , FRONK ( 46 KOŠULIČ ) - KOULA - RUPRECHT - AMBRŮŽEK , ŠNAJDR ( 55 MAŠEK ) - ČERNÝ

Zpět