PROHRA S OLEŠNOU

05.11.2011 17:50

SPARTA LUŽNÁ - FC PO OLEŠNÁ   1 - 2 /1 - 0 / CHLÁDEK

Po vítězném zápase ve Hředlích nás čekalo bojovné mužstvo z Olešné. Zápasy s tímto týmem jsou vždy vyhecované at u nás nebo na jejich půdě. Lužná vlétla na svého soupeře z ostra. Ocel nevěděla kam dřív skočit. Vyústěním toho byla vedoucí branka domácích již ve 3. minutě , když se na velkém vápně prosadil střelou z otočky CHLÁDEK. Domácí byli lepším týmem. Do šancí se dostal Ambrůžek , který střelou z úhlu těsně minul branku. Pak to zkoušel z dálky Koula , ale jeho projektil letěl vysoko nad. Ve 35. minutě se zatmělo před očima AMBRŮŽKOVI , který nesmyslně nakopnul protihráče . Následovala spravedlivá červená karta. Od té doby převzali iniciativu hosté. Do výraznější golové šance se však nedostali.

Druhý poločas začal katastroficky pro domácí. Během 3 minut Olešná dokázala skore otočit , když se dvakrát prosadili hlavou po rohových kopech. Lužná měla ještě před tím stoprocentní šanci , když si ČERNÝ převzal balon za půlící čárou  , nasadil jesle poslednímu bránícímu hráči a běžel uplně sám na hostujícího golmana. Půl odkryté brány  , stačilo přesně trefit podel vyběhnuvšího Pavlíčka . Vojta vystřelil , ale golman skvělím zákrokem v pádu vyrazil míč na roh. Lužná se tlačila dopředu i v oslabení. Největší šanci měl HÁJEK , když krásnou zpětnou přihrávku od KOŠULIČE napálil z voleje z hranice velkého vápna . Pavlíček však svoje mužstvo opět podržel. Pak se začalo přitvrzovat , karty se však rozdávali pouze domácím. Vyhrocením všeho bylo další vyloučení na domácí straně. Ve vápně se skácel k zemi jeden z obránců . Postraní rozhodčí , který podle mého názoru nemohl nic vidět , nahlásil hlavnímu , že tam došlo ke vražení do soupeře. Druhou žlutou , tak dostal RUPRECHT a musel předčasně pod sprchy. Pak už to byl vabank , domácí se dostávali k zahrávání standartních situací , do vápna se vytahoval i brankář MAŠEK , ale nic z toho nedokázala proměnit. Olešná mohla ještě trestat , když se dostala do protiútoku . Polášek běžel po levé straně na prázdnou branku domácích , ale místo přihrávky před branku  vystřeli , ale naštěstí vedle. To však hostům nemuselo vadit , protože zápas dotáhli do vítězného konce.

Další zápas zajíždíme do PAVLÍKOVA. Hraje se až v neděli od 14. hodin.

SESTAVA : MAŠEK , STANĚK ( 75 URIK ) - HÁJEK - CHLÁDEK - RUPRECHT , AMBRŮŽEK - KOULA - ČERNÝ (80 KOPERNICKÝ ) - FRONK , ŠNAJDR ( 46 KOŠULIČ ) - SCHOLLER 

Zpět