PRVNÍ ZÁPAS FINÁLE POHÁRU PRO DOMÁCÍ

30.05.2016 13:00

SK KNĚŽEVES - SPARTA LUŽNÁ 4 - 2 /2 - 0/ GRILL 2x

 

10. 1:0 – míč získaný u středového kruhu jsme zbrkle poslali do zformované obrany a odkop domácích pak nedokázali po špatném odhadu odskoku a nedorozumění dostat do bezpečí; naopak nabídli jsme možnost pohodlně skórovat.

39. 2:0 – penalta – poté, co jsme se začali opět dostávat pod tlak, přišel špatný odhad na míč a po kličce do vápna netaktické vyražení proti hráči s míčem.

52. 3:0 – chyba obránce při dobíhání dlouhého míče k brankové čáře.

65. 3:1 Grill Robert – Šnajdr si vzal míč na středovém kruhu, přešel přes dva hráče a prostrčil na nabíhajícího Grilla, který si sám před gólmanem poradil.

65. 3:2 Grill Robert – do minuty podobná akce; tentokrát si u kruhu naběhl na přihrávku Kopernický a do ulice vyslal stejného střelce, jenž byl ještě suverénější!.

79. 4:2 – další z mnoha rohů jsme odvrátili za vápno, ale vyražením proti hráči s míčem na noze jsme nabídli další střeleckou pozici.

Mašek Vladimír - Staněk Jakub, Staněk Petr, Kopernický Daniel, Mašek Adam Grill Robert  (81. Sláma Jakub), Fronk Stanislav, Ambrůžek Petr (85. Krumhanzl Karel), Špička Josef (78. Rek Martin) - Šnajdr Radek,Vejvoda Josef.  

Z pohledu trenéra: 

Průběh zápasu nabízel nejrůznější podobu konečného výsledku. Ten, který z Kněževsi vezeme, není žádná sláva ani nejhorší. Dali jsme dva góly a v závěru měli šance na třetí. Takže máme v odvetě na čem stavět a rozhodně nic nebalíme.

 
Zpět