ROZHODL DRUHÝ POLOČAS

23.04.2016 21:58

OLYMPIE RAKOVNÍK - SPARTA LUŽNÁ  4 - 0 /0 - 0/

 

57. 1:0 – ztráta míče u půlící čáry vypadala neškodně, ale domácí útočník zaregistroval, že je luženský brankář daleko z brány a parádním kopem otevřel skóre.

64. 2:0 – podobná ztráta jako při prvním gólu a rychlá přihrávka do rozhozené obrany.

68. 3:0 – domácí potrestali nedůraz a nesoustředěnou obranu v situaci, kdy jsme opět měli míč.

86. 4:0 – otáčení se s míčem místo jednoduché přihrávky a na světě byl brejk dva na jednoho. 

 

Sparta zajížděla na hřiště favorita utkání na rakovnickou Olympii ve velmi oslabené sestavě. Chyběli z různých důvodů Staněk, Šnajdr, Dolhý, Kolinský, Krumhanzl a na lavičce náhradníků zůstal osamocený Vyskočil.

Po celý první poločas  favorit marně  hledal recept na houževnatou obranu hostující Sparty.Domácí sice měli herní převahu, ale stále ne a ne vstřelit branku. Z ojedinělé akce hostujícího mužstva, kdy šel sám na branku domácích Vejvoda zastavil tuto velkou šanci praporek asistenta rozhodčího ( dle většiny přítomných neprávem). První poločas tedy skončil nerozhodně 0-0. 

Druhý poločas byl obdobou prvního, až do 56. minuty, kdy hostujícího brankaře nachytal na "hruškách" domácí hráč, kterého střelou téměř od poloviny hřiště přeloboval  1-0. Poté získali převahu domácí hráči, kteří přehrávali hostující mužstvo po všech stránkách a vyústěním toho byli další 3. branky v síti hostujícího brankaře Maška. Sparta si v průběhu druhého poločasu nevytvořili téměř žádnou šanci a tak konečný výsledek pro domácí Olympii 4-0 je spravedlivý. 

U hostů bych pochválil výkon záložníka Kokšála a stopera Havla.  

V příštím kole přivítáme na domácím hřišti v místním derby celek z Lišan.

 

Mašek Vladimír - Kopernický Daniel, Polanský Jiří, Rek Martin, Staněk Jakub - Špička Josef, Fronk Stanislav,Ambrůžek Petr, Mašek Adam Grill Robert (72. Vyskočil Tomáš)Vejvoda Josef.  

 

Z pohledu trenéra: 

Změna hry o poločase vedla k většímu držení míče, ale domácí se zatáhli a trestali naše chyby v rozehrávce. Směrem dopředu jsme vyprodukovali jen dvě vážné situace. Ambrůžkovu střelu vyrazil gólman a Vyskočilův průnik do vápna ukončil kuriózně rozhodčí. To bylo na lepší výsledek málo.

 
Zpět